AVANCRONICA MECIULUI RAPID – CS MIOVENI

octombrie 28, 2020

FC Rapid va întâlni joi seară, de la ora 18:30, pe CS Mioveni, într-un meci restant din etapa a VIII-a a ligii secunde, partidă ce a fost programată inițial pentru 15 octombrie, dar nu s-a putut desfășura din cauza cazurilor de coronavirus apărute în cadrul clubului nostru.

Partida transmisă de DigiSport 1, Look Plus și Telekom îi va avea pe alb-vișinii în postura de gazde și se va disputa pe Stadionul Centrului de Pregătire FRF din Buftea.

Atât FC Rapid, cât și CS Mioveni vin după o înfrângere, CS Mioveni pierzând acasă împotriva celor de la “U” Cluj, la limită, cu scorul de 0-1 (Negrean 59’), în timp ce FC Rapid a suferit etapa trecută o înfrângere drastică pe terenul celor de la U Craiova 1948, scor 5-0. 

Echipa utilizată de Rapid în partida de la Severin:

Tătaru – Voicu (c), Crișan, Nastos, Goge – Benzar (Sefer 65′), Costin (Jorza 79′), Fică – Drăghiceanu (Dulca 65′), Bălan (Țîră 88′), Hlistei (Pop 79′). 

Astfel, ambele echipe se află într-o formă similară raportându-ne la cele mai recente rezultate, reușind să adune în ultimele cinci partide același număr de puncte: 7.

Jumătate dintre meciurile de campionat disputate până acum de CS Mioveni s-au încheiat cu scorul de 0-0, astfel că rapidiștii vor întâlni o echipă organizată, însă destul de lipsită de productivitate din punct de vedere al golurilor, echipa din Mioveni având un golaveraj de 3-3 după primele opt etape ale sezonului.

Ultimul meci direct dintre cele două formații s-a încheiat de asemenea cu scorul de 0-0, după un meci echilibrat ce s-a desfășurat în prima etapă a Play-Off-ului din campionatul anterior al ligii secunde.

FC Rapid se pregătește pentru partida de joi cu efectivul complet, toți jucătorii afectați de COVID-19 fiind refăcuți și având rezultat negativ în urma ultimului test efectuat. 

La partida de mâine, echipa va fi condusă de pe bancă de Mihai Iosif, cel care a pregătit până acum echipa secundă a Rapidului, alături de staff-ul său. 

Tot lotul Rapidului este disponibil, singurul absent fiind căpitanul Ionuț Voicu, acesta suferind o leziune la coapsa dreaptă, în meciul cu Progresul Spartac.

În lotul argeșenilor găsim un fost jucător al Rapidului, pe Alexandru Iacob, cel care a reprezentat clubul nostru în primele patru eșaloane ale fotbalului românesc.

Așa cum s-a obișnuit deja, meciul se va disputa, din păcate, fără spectatori.

În aceste condiții, vă mulțumim că ne sunteți alături chiar și de la distanță, și sperăm să ne fiți în continuare alături pe parcursul acestui sezon indiferent de conjuctură, deoarece doar împreună suntem mai puternici! 

Hai Rapid!

Această avancronică vă este oferită de SUPERBET.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top