Avancronică oferită de SIXT: FC RAPID – TURRIS

august 2, 2020

FC Rapid va întâlni acasă, pe Stadionul “Regie”, pe Turris Turnu-Măgurele, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii a 2-a, etapă care marchează încheierea sezonului 2019-2020 și la finalul căreia se vor decide care sunt echipele ce vor lua parte din sezonul viitor în componența primei Ligi.

Partida va alea loc duminică, la ora 18:30, și se va disputa concomitent cu partidele CS Mioveni – Petrolul Ploiești și FC Argeș – UTA Arad, celelalte echipe care își dispută ultima șansă pentru o clasare cât mai bună în acest sezon.

Meciul precedent împotriva celor de la Turris, disputat tot acasă, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

În timp ce Turris vine după o înfrângere etapa trecută în fața celor de la Mioveni (0-1), după ce au jucat mai bine de o repriză cu un om în minus, în urma cartonașului roșu încasat de Sergiu Negruț, giuleștenii se întorc în Regie după victoria de la Arad (1-2), unde schimbările făcute de Dan Alexa după pauză au schimbat fața jocului. Antonio Sefer a intrat foarte bine în joc, oferind două pase decisive lui Facundo Mallo, care a reușit să înscrie o dublă profitând de două faze fixe.

Echipa folosită de Alexa în meciul cu UTA:
M.Popa – Bonnin, Mallo, A.Iacob, Goge – Crețu (54’ Sefer), Cârstocea, Jorza (54’ Lazăr) – Alami (24’ Labeau) – Drăghiceanu (54’ V. Alexandru), Hlistei (85’ B. Manole)

Înaintea ultimei etape a sezonului, clasamentul play-off-ulul arată în acest fel:

1. UTA Arad 29p (7-7)
2. CS Mioveni 27p (4-4)
3. FC Arges 26p (6-5)
4. Turris T. Magurele 25p (4-4)
5. RAPID BUCUREȘTI 24p (3-3)
6. Petrolul Ploiești 22p (2-3)

Clasamentul este unul strâns, astfel că înaintea unei singure etape rămase de disputat, cinci echipe păstrează șanse pentru promovarea în prima Ligă.

Deoarece echipa noastră are cel mai mult de recuperat, singura variantă pentru noi este victoria contra celor din Turnu-Măgurele.

În acest caz, scenariile pentru ca alb-vișinii să promoveze direct sunt ca Petrolul și UTA să-și câștige meciurile, iar pentru a ajunge la baraj este nevoie ca una dintre Mioveni și Argeș să termine sezonul cu o înfrângere.

Meciul se va dispută fără spectatori, din cauza condițiilor speciale cauzate de pandemia COVID, însă clubul nostru a scos pentru această ultimă partidă BILETE VIRTUALE pentru a-și arăta susținerea pentru un frate rapidist care are nevoie de ajutorul nostru.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături de-a lungul acestui sezon și sperăm să ne fiți și în continuare, deoarece doar împreună suntem mai puternici!

Această avancronică vă este oferită de SIXT.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top