BĂDESCU: „AM AVUT EMOȚII, DAR SUNT BUCUROS”

februarie 29, 2024

Robert Bădescu a fost surpriza lui Cristiano Bergodi, fundașul de 18 ani reușind să înscrie chiar la debutul oficial pentru Rapid.

„Din punctul meu de vedere, a fost un meci foarte greu, dar sunt bucuros că am reușit să marchez și să ajut echipa să obțină această victorie.

Ieri, după antrenament, am aflat că voi fi titular. Am avut emoții, dar după încălzire am reușit să mă concentrez și să îmi fac treaba cât mai bine.

Consider că evoluția mea de astăzi nu poate decât să îi motiveze pe colegii mei de la echipa de tineret să muncească cât mai mult și să ajungă și ei în locul meu. Este doar un meci, dar, pentru mine, are însemnătate.

În prima repriză, cei de la UTA nu au avut ocazii, au avut una singură și au transformat-o în gol. În a doua repriză, s-a jucat mai mult pe contre, dar sunt de părere că victoria noastră a fost meritată.

Noi trebuie să luăm fiecare meci în parte, să tratăm cu seriozitate meciurile care au rămas, iar la sfârșitul Play-Off-ului să vedem pe ce loc ne clasăm.

Meciul de la Craiova va fi unul foarte greu, cu atât mai mult fiind în deplasare, dar sunt sigur că putem câștiga dacă ne vom face jocul așa cum îl pregătim.

Când aud suporterii aplaudându-mă simt un impuls de a da totul, de a face mai mult”, a declarat la final Bădescu.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top