BERGODI: „A FOST NEBUNIE”

ianuarie 20, 2024

După șapte meciuri oficiale fără victorie, Rapid a reușit o răsturnare spectaculoasă de scor împotriva lui FCU 1948, revenind de la 1-3. La finalul jocului, Cristiano Bergodi a fost extrem de fericit pentru victoria obținută în prima etapă din 2024.

„Astăzi a fost nebunie în Giulești, încă sunt foarte emoționat după acest meci. A fost o partidă frumoasă, în urma căreia am obținut o victorie de moral, de luptă. Au fost multe goluri, nu credeam că va decurge astfel acest meci. Din păcate, în prima repriză am luat gol, dar, după acest gol, echipa a continuat să joace, a luptat. Într-adevăr, trebuie să mai reglăm anumite aspecte ale jocului, dar faptul că băieții au reacționat și am întors scorul în favoarea noastră este un lucru important.

Consider că în momentul în care am dat al doilea gol am reintrat în joc, la 2-3 am crezut că în prelungiri am putea egala. Cel mai important lucru este că echipa nu s-a speriat, iar jucătorii care au intrat de pe bancă au făcut o treabă extraordinară și au contribuit la obținerea celor trei puncte. Cred că în momentul în care scorul era 3-1, în favoarea celor de la Craiova, orice echipă ar fi fost demoralizată, însă noi am rămas în joc, am luptat și, în final, am reușit să egalăm și să câștigăm meciul. Consider că este cea mai importantă victorie de până acum.

Trebuie să lucrăm la toate aspectele, este mult să luăm trei goluri, dar nu este ușor să găsim un echilibru. Lucrez de mult timp în fotbal, e firesc să fii puțin descoperit dacă vrei să fii ofensiv, trebuie găsit un echilibru care, uneori, nu este atât de ușor de obținut. Toată lumea trebuie să înțeleagă faptul că dacă noi nu eram așa ofensivi, dacă echipa nu credea că putea reveni, meciul ar fi fost pierdut la 3-1, dar, din contra, am revenit. Consider că am făcut un meci senzațional, toată lumea s-a bucurat”, a spus antrenorul italian.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top