BERGODI: „ACEST MECI REPREZINTĂ UN TEST DE MENTALITATE”

februarie 22, 2024

După cinci victorii consecutive, Cristiano Bergodi consideră partida de la Iași ca un test de mentalitate pentru băieții noștri, în condițiile în care Politehnica se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

„Meciul de sâmbătă, împotriva celor de la Politehnica Iași, va fi unul foarte dificil. Sunt o echipă care are nevoie de puncte, care nu se află pe o poziție bună a clasamentului. Am așteptarea ca băieții să facă un meci solid, un joc consistent, așa cum au făcut în ultimul timp. Sunt o echipă incomodă, chiar dacă acest lucru nu este reflectat de poziția din clasament.

Sper că băieții conștientizează momentul în care ne aflăm, este un moment potrivit pentru a micșora distanța față de primul loc. Au mai rămas patru meciuri până la finalul sezonului regular.

Consider că suntem pe un drum bun. Victoriile aduc victorii. Acest meci trebuie abordat cu o mentalitate bună, să avem o atitudine potrivită. Cred că reprezintă un test important, care va denota mentalitatea echipei. Vom vedea unde ne poziționăm, ce nivel am atins.

Din punctul meu de vedere, Giuleștiul este un „iad” pentru adversari. Este un stadion extraordinar, chiar dacă nu este un stadion mare, imi place extraordinar de mult. Pentru mine este o experiență incredibilă atunci când urcăm scările spre teren şi auzim imnul. Este un sentiment extraordinar, care creează adrenalină și o atmosferă spectaculoasă.

Mi-ar plăcea ca în ultima etapă a Play-Off-ului să jucăm cu titlul pe masă. Am rămas cu un gust amar după ultima mea experiență de acest gen, când am disputat titlul la Craiova, împotriva celor de la CFR Cluj. Din păcate, aceasta a fost cea mai mare dezamăgire a mea pe plan sportiv”, a spus italianul la conferința de presă.

Meciul Politehnica Iași – Rapid se va juca sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Emil Alexandrescu.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top