BERGODI & AIOANI @ CONFERINȚA DE PRESĂ

martie 14, 2024

Cristiano Bergodi și Marian Aioani au participat la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța, din prima etapă a Play-Off-ului.

„Începe Play-Off-ul și vom întâlni o echipă foarte bună mâine și o echipă antrenată foarte bine de Gică Hagi. Acum vor fi meciuri cu o intensitate mult mai mare și vom vedea mâine ce se va întâmpla.

Nu a intervenit nicio relaxare după ultima victorie. Trebuie să schimbăm pagina și să nu ne mai gândim la meciul cu FCSB. Am terminat sezonul regular foarte bine, dar Play-Off-ul este altceva.

Farul își dorește să câștie aici ca să ajungă pe podium. Ei au acest obiectiv. Istoria fiecărui meci în parte este diferită. Vom vedea mâine ce se va întâmpla. Ne gândim la o victorie care va fi foarte importantă pentru parcursul în lupta pentru primul loc.

Albion este un băiat cuminte și cu picioarele pe pământ. Se gândește doar să facă un Play-Off excelent. Este un jucător foarte bun și este normal să existe interes de la alte echipe.

Victoria cu FCSB ne-a dat un impuls mare din toate punctele de vedere. Este meritul băieților că am avut un parcurs extraordinar până acum. Eu îmi doresc să câștigăm toate meciurile din Play-Off”, a declarat antrenorul italian.

Goalkeeperul Rapidului va juca pentru prima dată împotriva fostei sale echipe, Farul Constanța.

„Partida de vineri va fi una dificilă, iar noi va trebui să facem tot posibilul pentru a câștiga.

Atmosfera este foarte bună. Venim după un rezultat care ne-a dat încredere și trebuie să facem orice depinde de noi pentru a reuși să luăm cele trei puncte. Nu ne permitem să mai greșim deloc.

Va fi o lupta foarte strânsă în care fiecare punct va conta. Trebuie să avem atitudine și să luptăm așa cum am făcut-o până acum.

Deși s-au schimbat mulți jucători la Farul, eu tot consider că este o echipă foarte bună, o echipă puternică, o echipă care încearcă să joace fotbal. Tocmai de aceea trebuie să tratăm meciul serios și să reușim să ne impunem.

Nu știu dacă este dificil să evoluez în fața fostei mele echipe. Sunt lucruri care se întâmplă în viața unui sportiv și mă bucur pentru momentele acestea.

E normal să-i cunosc foarte bine. Am petrecut acolo doi ani jumătate frumoși din viața mea, cu lucruri bune, cu lucruri mai puțin bune și sper să fie în avantajul nostru faptul că-i cunosc destul de bine.

Când am plecat de la Farul, am plecat cu un singur gând, acela de la câștiga campionatul”, a spus Marian Aioani.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top