BERGODI: „AVEM NEVOIE DE 3 PUNCTE PENTRU A NE CALIFICA ÎN EUROPA”

aprilie 5, 2024

Cristiano Bergodi a prefațat meciul de sâmbătă seara, dintre Rapid și CFR Cluj, în cadrul conferinței de presă.

„Este un meci foarte important. Se vor întâlni două echipe care, din cauza faptului că în ultima perioadă au avut rezultate negative, au nevoie să obțină cele trei puncte. E normal, pentru noi este foarte important să obținem victoria.

Băieții s-au antrenat foarte bine, i-am văzut montați și cred că vom face un meci bun. Am vorbit cu ei la începutul săptămânii, normal că a fost un duș rece, dar s-au pregătit foarte bine.

Nu cred că ar trebui ceva schimbat, singurul lucru care trebuie schimbat este rezultatul. Daca echipa va juca așa cum a jucat multe meciuri, cu siguranță vom avea mai multe șanse să câștigăm acest meci. Avem nevoie de aceste trei puncte pentru a ne afla pe podium si pentru a ne califica în cupele europene, acesta este obiectivul principal.

Nu știu dacă a scăzut presiunea. La Rapid este mereu presiune, aici trebuie să câștigi întotdeauna. Noi ne gândim să fim pe podium. Vrem să câștigăm acest meci cu CFR, va fi foarte dificil. Va fi o luptă strânsă pentru primele trei locuri”, a spus antrenorul italian.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top