BERGODI: DIFERENȚA VA FI FĂCUTĂ LA MIJLOCUL TERENULUI

octombrie 28, 2023

Cristiano Bergodi a prefațat meciul de duminică seara, de pe Giulești, în care Rapid va primi vizita Universității Craiova.

„Avem parte de un meci extrem de important, împotriva unei echipe foarte bune, o echipă care, la sfârșitul campionatului, dorește să atingă un obiectiv foarte important. Sunt o echipă de top a campionatului românesc, pe care am antrenat-o. Va fi un meci dificil și important, ar fi bine dacă am câștiga cele trei puncte.

În fotbal, când treci printr-o perioadă mai puțin bună, se poate schimba totul de la un moment la altul. Așa este în fotbal, nu contează pentru noi faptul că ei se află într-o perioadă mai proastă, asta nu înseamnă nimic. Avem multe exemple că după o perioadă slabă o echipă poate face un meci extraordinar. Nu mă gândesc la faptul că întâlnim o echipă care trece printr-un moment mai puțin bun.

Întâlnim o echipă de top și vom avea un meci dificil mâine. Au jucători buni, tehnici, cu viteză. Într-adevăr, au o fluctuație, întotdeauna au fost așa, dar sunt o echipă ce poate pune în dificultate orice adversar din campionatul românesc.

Diferența va fi făcută de echipa care va câștiga la mijlocul terenului, este un compartiment foarte important pentru orice echipă, cred că acolo se va câștiga meciul. Echipa care va știi să joace mai bine la mijlocul terenului va fi învingătoare.

Suntem într-o perioadă foarte bună și sperăm să repetăm prestațiile și evoluțiile din meciurile pe care le-am jucat pe Giulești.

Craiova vine aici cu ambiție, știu care este mentalitatea de acolo, jucătorii au orgoliul lor. Fiecare jucător este motivat și ambiționat de ceea ce se scrie în presă. Joacă împotriva Rapidului, o echipă de tradiție, în Giulești, unde atmosfera este copleșitoare, pe noi ne încarcă, dar îi ambiționează și pe adversari”, a declarat antrenorul giuleștean.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top