BERGODI, DUPĂ RAPID – FCSB 4-0

martie 10, 2024

Cristiano Bergodi a obținut o victorie ce ține Rapidul aproape de primul loc.

Pentru a bate FCSB-ul, trebuia să facem un meci aproape perfect. Cred că am reușit acest lucru. Este o victorie extraordinar de frumoasă, am marcat patru goluri. Nu ne imaginam ca acest meci să se termine atât de frumos, întrucât jucam împotriva primei clasate. Am făcut un meci aproape perfect.

Cred că, din punct de vedere tactic, am jucat foarte bine, am acoperit toate zonele, spațiile unde erau cei doi jucători, Coman și Olaru, nu i-am lăsat niciodată singuri.

Toată echipa a jucat foarte bine, cred că nu putem vorbi doar despre un singur compartiment, jucătorii care au intrat de pe bancă și-au adus aportul și au făcut diferența în joc. A trebuit să găsim echilibrul dintre faza ofensivă și faza defensivă, să fim mai compacți. Este una dintre cele mai frumoase victorii obținute în Superliga, poate chiar cel mai frumos.

Avem o echipă foarte bună. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu ne entuziasmăm prematur și să ne gândim cum să îmbunătățim lucrurile.

Cred că anul acesta sau anul viitor trebuie să câștigăm titlul. Avem forță pentru a atinge această performanță. Consider că suntem pe drumul cel bun. Am obținut o victorie importantă, la scor, împotriva echipei de pe primul loc. Această victorie ne va oferi încredere pentru meciurile din Play-Off.

Începem pregătirile pentru meciul cu Farul. Va fi un meci dificil, în debutul Play-Off-ului, unde trebuie să fim protagoniști”, a declarat antrenorul italian, la finalul meciului cu FCSB.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top