BERGODI: „E INEXPLICABIL, E FRUSTRANT”

martie 31, 2024

Cristiano Bergodi a fost supărat la finalul jocului cu Universitatea Craiova, pierdut cu 2-1, după ce Rapid a condus și a avut peste 40 de minute un om în plus.

”La cald, e normal că sunt nervi și că toată lumea e dezamăgită. Am pierdut într-un mod incredibil. În prima repriză am jucat doar noi, am dat gol în minutul 48. Au dat un gol din ofsaid, dar tot noi am fost la conducere în prima repriză. A fost un meci dificil pentru noi, dar și pentru ei.

La pauză am zis că se poate câștiga dacă dai gol. Ne-am făcut harakiri. Dacă dai gol și te relaxezi… Am primit două goluri! Am schimbat, nu s-a întâmplat nimic. Am jucat și 11 contra 10! E inexplicabil. E frustrant.

Am pierdut un meci pe care trebuia să îl câștigăm, mai ales după golul din minutul 48. L-am pierdut din cauza comportamentului nostru. Din punct de vedere tactic sunt anumite lucruri care îți scad uneori ritmul. Dar am luat două goluri din cauza relaxării, nu e alt motiv! 

Sunt anumiți jucători, pentru ei e Mitriță, pentru noi e Săpunaru, care e un jucător exponențial din punct de vedere al experienței. Totuși e inexplicabilă această relaxare, să primești așa două goluri de la un adversar în inferioritate numerică. Asta este, ce poți să faci.

Nu mi-a venit să cred! E un harakiri din partea noastră. Trebuie să strângem rândurile. A fost și meciul cu Farul, dar astăzi a trebui să câștigăm, trebuia să ieșim la joc mai mult.

Craiova e pe val acum, a câștigat și meciul acesta în inferioritate numerică. Moralul lor e foarte bun. Pentru noi e un dezastru din punct de vedere moral! Toți suntem vinovați, și eu, și jucătorii”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului cu oltenii.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top