BERGODI: ESTE IMPORTANT CĂ NU AM PIERDUT

Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit la finalul partidei cu Petrolul Ploiești, meci jucat mai bine de 80 de minute în inferioritate numerică, după eliminarea lui Borza, din minutul 6.

Am luat un punct și este important că nu am pierdut. Îi felicit pe băieți pentru atitudinea extraordinară. Am jucat în zece oameni tot meciul, îi felicit.

Din păcate, Borza este distrus din cauza eliminării. Nu am văzut bine acțiunea, chiar dacă era în fața băncii. Nu știu dacă s-a dus cu talpa, nu am văzut. E o lejeritate, oricum e un copil, trebuie să învețe. Băieții au jucat foarte bine, ne-am apărat bine.

Nu era un experiment, așa am vrut să fac, în ultimul timp am fost puțin expuși la mijlocul terenului, am vrut să întăresc compartimentul defensiv. Am jucat cu Cristea în dreapta, apoi cu Cîrjan în dreapta. Eliminarea ne-a schimbat strategia. 

A fost un exercițiu de fază defensivă, dar am avut și o ocazie importantă în prima repriză, astfel că sunt mulțumit. Toți mijlocașii au jucat bine, e păcat că au luat cartonașe, ne vor lipsi cu Farul (n.r. – Oaidă va fi suspendat cu Farul).

Sunt mulțumit de acest grup, fiecare echipă va face două-trei achiziții în această iarnă. Dacă rămânem în fruntea clasamentului, în retur putem fi o nucă tare”, a spus Cristiano Bergodi, la finalul jocului de pe „Ilie Oană”.

Scroll to Top