BERGODI: ESTE O VICTORIE IMPORTANTĂ

octombrie 7, 2023

Cristano Bergodi a reușit o nouă victorie pe banca Rapidului, 3-2, cu Politehnica Iași, și s-a arătat mulțumit de rezultatul partidei din Giulești.

„Consider că a fost un meci bun. Am jucat bine – am ratat ocazii, ne-am creat ocazii. Este păcat de aceste două goluri, dar vom lucra și vom regla lucrurile. În general, cred că am meritat victoria. Am avut ocazii, am ratat un penalty la sfârșitul primei reprize, am avut o ocazie mare în a doua repriză. În Giulești suporterii ne împing de la spate.

Îmi doresc să vedem o echipă care să-și creeze ocazii, care joacă în atac, dar, uneori, trebuie să și controlezi ritmul, jocul. Nu putem juca întotdeauna ce ne propunem.

În general sunt bucuros că băieții au o mentalitate ofensivă, este mai bine decât să stăm așa cum am stat în repriza a doua, când am schimbat sistemul de joc. Este normal, din punct de vedere mental orice om consideră că trebuie să se apere. Nu poți juca întotdeauna ofensiv.

Într-adevăr, Rrahmani nu a avut inspirație la ultimele două penaltyuri, dar nu putem vorbi într-un sens negativ despre el. Acest penalty ratat ne-ar fi putut costa scump, dar după a alergat mult. Mi-a plăcut cum s-a prezentat în acest meci, chiar dacă a ratat această ocazie mare. Vor veni și momente mai bune. Este important că echipa a câștigat trei puncte foarte importante.

Vorbesc constant cu Ioniță, încerc să îi dau încredere. A prins încredere în el, a avut realizări și acest lucru îi oferă un moral bun. Este un jucător foarte talentat și este păcat ca acest talent să se piardă.

Petrila a jucat foarte bine, dar îmi place să vorbesc despre întreaga echipă. În această seară s-au remarcat Petrila și Ioniță, dar acest lucru presupune un joc colectiv bun. Echipa a jucat bine, așa cum îmi doresc. Trebuie să reglăm niște lucruri, dar este normal.

Mă bucur pentru băieți și îi felicit, este o victorie foarte importantă, suntem în vârful clasamentului. Ne vom odihni și ne vom pregăti pentru meciul cu cei de la UTA”, a spus antrenorul italian la finalul partidei din runda #12 a SuperLigii.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top