BERGODI: „ESTE UN DUȘ RECE”

februarie 25, 2024

Cristiano Bergodi a vorbit după înfrângerea de la Iași, prima pe 2024, după cinci victorii consecutive.

”E un meci pierdut din păcate. Am avut ocazii foarte bune să mărim diferența, dar asta a fost. În prima repriză nu am fost așa de buni.

Ei au schimbat sistemul, mi s-a părut că mergeam mai bine, am avut o situație bună la 0-0. Asta a fost, ce putem să facem? E un duș rece care ne pune cu picioarele pe pământ, probabil au fost prea multe laude.

Am schimbat ceva, dar așa și așa astăzi. Cei de la Iași au crezut după golul egalizator, iar noi ne-am dezechilibrat. Nu am mai făcut nimic.

Vedem miercuri cu UTA dacă jucătorii au înțeles ceva. Capul sus, e un meci de fotbal, nu putem sta aici. Mergem mai departe. Asta este. După cinci victorii, a venit și o înfrângere, trebuie să mergem înainte, pentru că nu este un capăt de țară”, a spus Bergodi.

”Nu știu dacă gafa lui Cristi Săpunaru a fost decisivă. Într-un meci se poate întâmpla ca cineva să greșească. Nu cred că a fost gafa lui decisivă. Am avut situații. Nu am văzut echipa căzută din punct de vedere psihic”, a continuat italianul, despre greșeala căpitanului Cristian Săpunaru, de la primul gol primit.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top