BERGODI: ESTE UN MECI DE MARE ORGOLIU PENTRU JUCĂTORI

noiembrie 4, 2023

Cristiano Bergodi a vorbit, în cadrul conferinței de presă, despre meciul cu FCSB, de duminică seara, de pe Arena Națională, partidă contând pentru ultima etapă a turului sezonului regular.

„Meciul de mâine este unul foarte important pentru noi, întrucât se întâlnesc echipele de pe locurile 1 și 3. Este un meci de top pentru fotbalul românesc și este un meci de mare orgoliu pentru jucători, pentru staff, pentru toată lumea implicată.

Va fi un meci dificil pentru că jucăm în deplasare. Acest meci ne poate arăta care este nivelul nostru, având în vedere că vom întâlni echipa de pe primul loc, este un meci greu. Sunt curios care este nivelul nostru în acest moment, mai ales că mâine se termină turul și putem face o analiza a parcursului nostru.

Sunt mulțumit de echipă în acest moment. Consider că am rezolvat problemele pe care le-am avut în acest sezon și ar trebui să ne bucurăm. Nu vom pierde locul trei indiferent de rezultatul de pe Arena Națională. Cred că suntem în grafic, fără să ne entuziasmăm prea tare, dar, dupa jumătate de sezon regular, pot spune că suntem în grafic, ținând cont de toate problemele care au apărut pe parcurs.

Eu aștept întotdeauna o evoluție bună din partea jucătorilor, avem un lot bun. Într-adevăr, în aces moment, din cauza jucătorilor indisponibili, nu avem un prim 11 foarte bine conturat.

Cei de la FCSB sunt o echipă bună, sunt echipa de pe primul loc din clasament. Eu cred ca poziția din clasament spune întotdeauna adevărul. Sunt o echipă bună, chiar dacă în acest moment nu trec printr-o perioadă cu rezultate bune. Au jucători foarte buni, tehnici, cu viteză. E o luptă strânsă pentru câștigarea titlului, este un campionat foarte echilibrat, echipele au fluctuații.

Nu va fi un meci ușor cel de mâine, fiind o partidă în deplasare. Noi trebuie să mai lucrăm la jocul nostru din deplasare și să ne îmbunătățim evoluțiile. Jucătorii știu acest lucru, mereu discut cu ei despre această mentalitate din deplasare. Trebuie să avem dăm dovadă ce mai multă ambiție, dorință, concentrare, nu știu ce ne lipsește. Acasă am învins contracandidatele, dar trebuie să ne îmbunătățim prestația din deplasare pentru că în retur acolo vom disputa meciuri decisive„, a declarat antrenorul italian.

  • în ultima partidă dintre cele două echipe, Rapid a învins FCSB, cu 5-1, tot pe Arena Națională, în luna mai, în ultima etapă a sezonului trecut.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top