BERGODI: „GIULEȘTIUL NE DĂ ÎNCREDERE”

februarie 27, 2024

Cristiano Bergodi a prefațat meciul cu UTA Arad, de miercuri seara, de pe arena giuleșteană, vorbind și despre situația actuală a clubului.

„Este un meci foarte important pentru noi, având în vedere că venim după înfrângerea cu Iași. Întâlnim o echipă care a intrat în lupta pentru Play-Off, lucru despre care nu vorbeam acum câteva săptămâni. Meciul va fi foarte dificil. Este o echipă antrenată bine, de un antrenor mare și care acum este pe val, însă noi suntem pregătiți.

Am avut puține zile să pregătim meciul, dar sper ca băieții să arate mâine că înfrangerea de la Iași a fost un accident. Va fi un test important cu UTA. Am un lot competitiv, puternic și voi găsi soluții.

Noi ne gândim să jucăm noi bine și să câștigăm trei puncte pentru a reveni. Trebuie să încercăm să câștigăm tot pentru a micșora distanța față de primul loc.

Emmers este bine, se antrenează separat și vom vedea când îl vom putea folosi. Faptul că a revenit este o veste foarte bună.

Giuleștiul ne dă încredere. Este foarte bine că jucăm aici cu FCSB.

Am avut o discuție cu Albu și Borza. Unul mi-a scris, iar celălalt m-a sunat. Au înțeles foarte bine că au greșit. Nu trebuie să îi tratăm ca pe niște interlopi sau ceva de genul acesta. Au greșit, știu și ei că au greșit. Vom vedea în zilele următoare ce se întâmplă cu ei. Eu sunt o persoană care înțelege pentru că am făcut și eu greșeli în trecut ca jucător.

Erau foarte dezamăgiți și mi-au cerut iertare. Vom vedea după meciul de mâine ce se va întâmpla. Au luat oricum o amendă pentru că așa este normal, dar să nu ii tratăm de parca cine știe ce s-a întâmplat. Nu-i problemă. Se vor antrena cu echipa a doua astăzi și mâine. Eu iert pe oricine pentru că așa este corect.

Vor învăța din greșeli și așa vor crește și mai repede, mai ales Andrei care este doar un copil. Nu le putem da în cap, nu există așa ceva. Sunt supărați și le este rușine și de mine și de colegii lor pentru ce-au făcut. Nu aveau voie să facă asta după acest meci. Au venit și suporterii la Iași, au plecat supărați. Suntem oameni cu inimă, nu suntem roboți”, a declarat antrenorul italian.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top