BERGODI: JUCĂM ÎMPOTRIVA CAMPIOANEI ȘI NE DORIM VICTORIA

decembrie 19, 2023

Cristiano Bergodi a prefațat partida de la Ovidiu, dintre Farul Constanța și Rapid, de miercuri seara.

„Meciul de mâine este unul important, închide anul 2023. Jucăm împotriva celor de la Farul, o echipă bună, campioana României. Ne dorim să câștigăm, având în vedere că trecem printr-o perioadă mai puțin bună din punctul de vedere al rezultatelor. Cu toții ne gândim să terminăm cu bine anul, ideal ar fi să obținem toate cele trei puncte. Sunt încrezător, am văzut că băieții s-au antrenat bine, că sunt într-o formă bună.

Trebuie să ne revenim, trebuie să câștigăm și să luăm cele trei puncte. Dacă vom obține victoria ar putea fi sfârșitul unei mici crize de rezultate.

Venim după un meci despre care puține persoane au spus lucruri pozitive. Consider că am câștigat un punct important, cu o echipă bună, jucând în zece oameni timp de 75 de minute, nu este ușor să câștigi un meci în aceste condiții.

Ne lipsește o victorie, sunt convins că dacă vom obține cele trei puncte vom depăși această perioadă dificilă. Eu, alături de stafful meu, am creat o echipă bine închegată. Cred că în fotbalul totul trece și sunt sigur că va trece și această perioadă negativă.

Nu ne grăbim cu transferurile, însă strategia noastră este aceea de a avea jucătorii noi în cantonament. Este normal să vină să se pregătească cu echipa, este varianta ideală.

Noi, toți cei care reprezentăm mediul Rapidului, trebuie să formăm o linie compactă, trebuie să fim uniți pentru a lupta împotriva tuturor”, a declarat antrenorul italian, la întâlnirea cu reprezentanții presei.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top