BERGODI: „LUPTĂM PENTRU LOCUL 3”

aprilie 7, 2024

Rapid a suferit cea mai drastică înfrângere din acest sezon, 1-4, acasă, cu CFR Cluj, nereușind să adune niciun punct în primele trei runde din Play-Off.

”Nu mai e nimic de spus. A fost o primă repriză de coșmar. Ne-au dat patru goluri după greșelile noastre. Când îți dau goluri atât de repede, e normal că jucătorii au căzut din punct de vedere psihic. La pauză ar fi trebuit să îi schimb pe toți.

Din păcate, toți suntem vinovați pentru acest rezultat. E normal că suporterii sunt supărați. Erau supărați pe toți. Se iau de antrenor. Ei vin la stadion, sunt alături de noi. După s-au luat de toată lumea.

Voi face o analiză după, despre mine, despre ceea ce am greșit, pentru că sunt exigent în ceea ce mă privește. Nu pot să spun la cald ce am greșit. Nu pot să spun dacă trebuie să fiu demis sau dacă îmi dau demisia. Este un meci de fotbal, am pierdut.

Este adevărat, nu trebuia să pierdem în această manieră. Există conducătorii care își pot da cu părerea, nu eu. Îmi pare rău pentru că am pierdut în play-off. Am dispărut după meciul cu FCSB. Nu ne regăsim. Luptăm pentru locul trei. Ce mai putem face?”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top