BERGODI: „MECIUL DE SÂMBĂTĂ ESTE FOARTE IMPORTANT”

martie 28, 2024

Cristiano Bergodi a participat la conferința de presă premergătoare meciului Universitatea Craiova – Rapid.

„Sperăm ca în acest moment, această pauză competițională ne-a fost de folos pentru a ne reveni din punct de vedere moral, după înfrângerea cu Farul.

Faptul că am pierdut acasă primul meci a fost un duș rece și a trebuit să refac un pic moralul băieților. Ei s-au pregătit foarte bine și cred eu că putem face un meci foarte bun la Craiova.

Fiecare meci are istoria lui, nu mă gândesc la arbitraj. Mă gândesc să fim doar foarte concentrați, încrezători și curajoși pentru că trebuie să mergem la Craiova să luăm toate cele trei puncte. Pierzi un meci în Play-Off și se poate întâmpla orice pentru că suntem toți aproape.

Băieții au venit bine de la loturile naționale. Bădescu și Borza au jucat foarte bine și au avut rezultate bune. Marian n-a jucat, iar Albion destul de puțin. Acum, trebuie să se gândească la cele nouă finale pe care le mai avem.

Meciul de sâmbătă este foarte important, pentru că venim după o înfrângere și trebuie să luăm neapărat cele trei puncte pentru a nu ne îndepărta de FCSB. Nu este un meci decisiv, dar este foarte important.

Sunt sigur că suporterii vor veni în număr mare la Craiova și sper că ne vor încuraja. La Rapid nu este niciodată liniște, dar băieții trebuie să stea departe de aceste lucuri din exterior.

Albion este un atacant extraordinar și e normal să aibă oferte, dar in acest moment nu mă gândesc dacă pleacă sau nu. El trebuie să fie concentrat să facă un final de sezon foarte bun.

Dacă noi reușim să ne concentrăm din nou pe plan sportiv, cred că putem face un Play-Off extraordinar de bun.

Cu patronul clubului am mereu discutii și relația dintre noi este una foarte bună”, a declarat antrenorul italian.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top