BERGODI: MI-A PLĂCUT MULT PRIMA REPRIZĂ

iulie 15, 2023

Cristiano Bergodi a revenit pe banca Rapidului, după 8 ani, și a remizat în prima partidă a sezonului, 0-0, cu Sepsi OSK.

La finalul partidei, antrenorul italian s-a declarat mulțumit de prima parte a jocului, însă mai puțin de repriza secundă.

„În repriza a doua, am căzut! S-a văzut clar, după o primă repriză foarte bune, cu ocazii care, din păcate, nu s-au rezolvat. Nu sunt mulțumit de rezultat, dar băieților nu pot să le reproșez nimic.

Sigur, mai avem nevoie de pregătire, s-a văzut că ne-au lipsit forța și luciditatea în repriza a doua. Dar prima repriza mi-a plăcut mult, asta vreau să jucăm aici.

Avem nevoie de atacant, dar nu pentru că Marko a ratat astăzi. Trebuie să reglăm lucrurile, e normal pentru începutul de campionat. Cred că puteam să câștigăm astăzi, împotriva unei echipe bune.

E mult de muncă, nu se face nimic de la o zi la alta. Cred că suporterii vor să vadă o echipă care atacă, are ocazii. Azi am ratat mult, dar sunt mulțumit de băieții mei, a declarat Cristiano Bergodi. 

Rapid se va deplasa la Mediaș pentru etapa a doua, duminică, 23 iulie, de la ora 21:30, unde va întâlni Universitatea Cluj.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top