BERGODI: „NE DORIM SĂ CONTINUĂM SĂ CÂȘTIGĂM”

februarie 2, 2024

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a prefațat jocul de sâmbătă seara, contra Oțelului Galați, formație antrenată de Dorinel Munteanu.

„Întâlnim o echipă bună, o echipă incomodă care face ambele faze foarte bine, care acoperă bine toate zonele terenului și care a luat foarte puține goluri. Au un antrenor pe care îl stimez și pe care îl respect. Noi ne dorim să continuăm să câștigăm meciuri, să strângem puncte pentru a putea micșora distanța față de primul loc. Cei de la Oțelul nu au pierdut niciodată în deplasare și acest lucru ne pune pe gânduri.

Știm că nu suntem o echipă invincibilă, dar este greu de găsit o astfel de echipă în lumea fotbalului. Nu suntem perfecți și am arătat asta, dar fiecare antrenor are o filosofie, o strategie pe care încearcă să le implementeze pentru a combate adversarii.

Băieții au moralul bun, chiar dacă a fost două meciuri mai puțin bune din punctul de vedere al jocului, importante erau cele șase puncte, iar faptul că le-am obținut ne dă încredere. Campionatul se va juca până la sfârșit, iar, după înjumătățirea punctelor, în Play-Off fiecare meci va fi decisiv. Cred că va fi un Play-Off frumos, cu meciuri tari.

Faptul că nu avem un joc strălucit este o chestiune de timp. Este important faptul că ne aflăm pe o poziție bună în clasament, lucru care ne permite să rulăm jucători, iar cei care vin de pe bancă să fie decisivi în ceea ce privește soarta meciului”, a spus antrenorul italian.

VIDEO INTEGRAL

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top