BERGODI: PUTEM OBȚINE ȘI ȘASE PUNCTE DIN ACESTE DOUĂ MECIURI

decembrie 14, 2023

Cristiano Bergodi a participat la conferința de presă premergătoare partidei cu Petrolul Ploiești, de vineri seara, de pe „Ilie Oană”.

„Urmează un derby. Ne dorim să câștigăm aceste trei puncte pentru că nu trecem printr-o perioadă așa de bună.

E o rivalitate mare între Rapid și Petrolul. Cluburile s-au înființat la un an distanță unul de celălalt. Sunt foarte importante aceste trei puncte, mai ales că trebuie să ne apropiem din nou de locurile fruntașe. Venim după o înfrângere acasă dureroasă, dar băieții și-au revenit din punct de vedere mental. Am avut discuții cu ei, au avut și conducătorii. Cum am mai spus, nu suntem într-o perioadă așa de bună. În fotbal, totul se poate schimba de la o zi la alta.

Am muncit la fel ca în cele 13 meciuri fără înfrângere. Au intervenit și probleme între timp. Nu este ușor să joci fără cei care erau titluari și s-au accidentat, dar și așa, i-am lăudat pe jucătorii care i-au înlocuit. Pregătirea celor doi atacanți veniți mai târziu, Juhvel Tsoumou și Kevin Soni, nu era una așa de bună pentru că nu aveau meciuri în picioare, așa că nu ne-a fost ușor. Am pierdut încrederea pe care o câștigasem înainte. Acum este un moment mai greu, dar în fotbal trebuie să mergem înainte.

Eu sunt antrenorul Rapidului și am venit cu inima deschisă. Am avut și eu discuții cu conducerea și am tot sprijinul din partea ei. Trebuie să și facem puncte pentru că pe antrenor îl ține întotdeauna rezultatul. Eu îmi fac treaba mea, fără presiune. Îmi pare rău, sunt dezamăgit ca și băieții mei, dar nu pentru că-mi pot pierde locul de muncă. Eu antrenez, sunt încrezător și merg înainte.

Putem obține și șase puncte din aceste două meciuri. Da, nu am câștigat în ultimele cinci partide, dar trebuie să avem o evoluție foarte bună cu Petrolul, mai ales că este un derby. Pentru suporteri este foarte important. Te critică toate lumea atunci când nu merge treaba, este normal.

Conducerea știe de ceea ce avem noi nevoie. E normal să fim în discuții cu anumiți jucători. Dl. Șucu dorește să întărească echipa și va face un efort din punct de vedere financiar”, a declarat antrenorul italian.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top