BERGODI: REZULTATELE SE VOR ÎMBUNĂTĂȚI

august 5, 2023

Cristiano Bergodi, antrenorul principal al Rapidului, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari.

DESPRE PARTIDA DE LUNI

Urmează un meci dificil, împotriva unei echipe care joacă bine. Vom încerca să câștigăm, trebuie să ne revenim după rezultatul mai puțin bun obținut în meciul împotriva celor de la Botoșani. Sunt încrezător că vom obține rezultate bune.

DESPRE ÎNCEPUTUL DE SEZON

Am avut puțin timp la dispoziție pentru a pregăti acest început de campionat, nu fost ușor, dar nu sunt dezamăgit. Sunt sigur că împreună vom regla lucrurile, iar rezultatele se vor îmbunătăți.

Îmi doresc să câștigăm toate meciurile. A fost un început puțin mai dificil, dar așa este începutul sezonului. Sunt încrezător, văd că echipa se antrenează bine. Am nevoie de timp pentru a-mi putea implementa ideile și filosofia. Trebuie să mergem la Voluntari și să plecăm de acolo cu toate cele trei puncte.

DESPRE CAMPANIA DE TRANSFERURI

Și Micovschi, și Petrila au caracteristici de extreme. Sunt mulțumit de achiziția lor, însă nu s-a încheiat campania de transferuri.

  • FC Voluntari – Rapid, luni, ora 21:30, stadionul „Anghel Iordănescu”

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top