BERGODI: SPER CA ACEASTĂ VICTORIE SĂ NE DESCĂTUȘEZE

august 21, 2023

Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a fost bucuros la finalul primei victorii pe Giulești, în actualul sezon, 3-1, contra campioanei Farul Constanța.

”Vreau să îi felicit pe băieți, au jucat foarte bine. A fost un meci de luptă, cu un joc bun, plăcut. Prima repriză am văzut multă intensitate, am avut ocazii încă de la începutul partidei. Băieții au făcut un meci bun, Horațiu a fost senzațional și aceste lucruri mă bucură.

Am înscris, toată echipa a jucat foarte bine atât faza defensivă, cât și faza ofensivă, sprijinind acțiunile de contraatac sau pe cele de atac. Îi felicit pe băieți, au făcut un meci foarte bun.

Borza a jucat ca un fotbalist care are multă experiență, s-a văzut faptul că nu se panichează atunci când are mingea. A jucat bine, a arătat multă încredere în joc și a oferit siguranță echipei. Este un jucător foarte bun, dar nu puneam la îndoială calitatea lui.

Mă bucură faptul că băieții au reacționat bine la această perioadă și cred că i-am mulțumit și pe suporteri. Cred că s-a gestionat bine această perioadă, fără să facem o tragedie. Băieții sunt concentrați pe ceea ce avem de făcut și am văzut, pe parcursul săptămânii, o creștere bună, cred că putem obține rezultate pozitive în continuare.

Avem obiective importante sezonul acesta. Vrem să obținem rezultate bune atât în campionat, cât și în Cupa României.

Sunt cel mai fericit antrenor atunci când băieții intră pe teren și își fac treaba bine.

Nu vreau să fiu arogant, dar îmi cunosc caracterul, așa am fost și ca jucător: dacă nu jucam, trăgeam de mine la antrenamente și nu mă descurajam. Am încredere în ceea ce fac și cred că acesta este un început bun pentru Rapid. Mereu am încredere în mine și, mai ales, în jucători, ei sunt principalii actori. Nu am avut emoții, eram sigur că vom depăși această situație. Sunt sigur că împreună putem face o treabă bună aici.

Această victorie ne descătușează. Trebuie să nu ne entuziasmăm exagerat, dar am demonstrat că putem face lucruri foarte bune cu acest lot.”, a spus italianul la finalul meciul cu Farul.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top