BERGODI: SUNTEM OPTIMIȘTI LEGAT DE MECIUL CU CFR

septembrie 24, 2023

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, ce se va disputa luni seara, pe Giulești.

Meciul de mâine este unul foarte greu, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionatul nostru. CFR-ul arată foarte bine în acest sezon, lucru care se vede și în poziția pe care o ocupă în clasament. Va fi un meci foarte dificil pentru noi, dar suntem încrezători, suntem optimiști în ceea ce privește acest meci. Jucăm acasă, avem publicul în spate. Văzând cum se pregătesc băieții la antrenamente sunt încrezător și cred că vom arăta bine.

Cei de la CFR, într-o perioadă foarte scurtă de timp, au schimbat multe lucruri și au reușit foarte repede să formeze o echipă bună, cu relații de joc solide, și care nu oferă multe ocazii adversarilor. Va fi un meci dificil, dar noi suntem pregătiți.

Atmosfera în vestiar este bună, trebuie să trecem peste ce s-a întâmplat la Galați. Am obținut un punct, dar s-a văzut că Oțelul este o echipă dificilă.

Ar fi foarte bine dacă am reuși să câștigăm acest meci. Eu sunt întotdeauna optimist, dar sunt și ancorat în realitate – întâlnim una dintre cele mai bune echipe, spune asta și locul pe care se află în clasament. Ne dorim să rămânem pe primele locuri. Mi se pare că în acest sezon avem un campionat destul de echilibrat, niciun meci nu este ușor”, a spus antrenorul nostru.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top