BERGODI: VA FI O ATMOSFERĂ FRUMOASĂ

octombrie 31, 2023

Cristiano Bergodi dorește să continue forma foarte bună a Rapidului, după 10 meciuri fără înfrângere, și speră la trei puncte în meciul din grupele Cupei României, contra lui CSA Steaua.

Cum va fi atmosfera mâine?

Cred ca va veni lume pentru că oamenii se identifică cu această echipa, CSA Steaua. Va fi o atmosferă frumoasă. Mă bucur că jucăm în Ghencea pentru că au un teren impecabil și asta este foarte important. Ghencea este un loc important pentru fotbalul românesc.

Vom avea parte mâine de jucători care au prins mai puține minute în acest sezon?

Vom vedea. Nu veți auzi din partea mea că odihnesc jucători pentru meciul următor. Cel mai important este meciul de mâine, cu CSA Steaua. Avem un lot foarte bun. Trebuie să îi țin pe toți în priză. Nici nu mă gândesc la meciul cu FCSB, de duminică. CSA Steaua este o echipă bună. Am analizat-o. Joacă, construiește și are jucători buni. Trebuie să fim atenți și determinați ca să câștigăm acest meci. Nu este așa ușor cum spune lumea, că jucăm cu o echipă de liga a 2-a. Dacă gândești așa, pierzi sigur meciul. Fotbalul te pedepsește. Jucătorii mei vor da totul pentru a câștiga acest meci.

Este o săptămână cu două meciuri decisive și nu veți avea doi jucători importanți. Ce se întâmplă cu Petrila?

Sunt absențe importante, dar avem un lot de unde putem alege. Vine rândul tuturor jucătorilor. Petrila trecea printr-o perioadă extraordinară, la fel și Rrahmani și Emmers. Am avut un ghinion extraordinar, dar mergem înainte, nu ne plângem. Ceilalți jucători vor face o treabă bună.

Ca antrenor, sunteți un profesionist, în sensul că puneți accent atât pe campionat, cât și pe cupă. Odată cu venirea dumneavoastră la Rapid, au înțeles jucătorii că și cupa este foarte importantă?

Eu cu băieții vorbesc întotdeauna și încerc să le transmit ideile mele. Rapid nu a neglijat niciodată cupa României. Este un drum scurt pentru a ajunge și în Europa League. Încă suntem la început, este al doilea meci din grupă, dar fiecare meci este decisiv. Meciul de mâine, cu CSA Steaua, este unul decisiv.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top