BERGODI: „VA FI UN MECI DIFICIL, CONTRA UNUI ADVERSAR GREU DE ÎNFRUNTAT”

martie 2, 2024

Cu două zile înainte de partida de la Craiova, cea care va închide runda #29 a sezonului regular, antrenorul Rapidului a vorbit la conferința de presă.

„Vom juca împotriva unei echipe importante, o echipă puternică a campionatului nostru. Sunt o echipă cu multe calități, au forță, viteză și au jucători valoroși. În fiecare an își propun câștigarea titlului. Astfel, va fi un meci dificil, împotriva unei echipe greu de înfruntat.

Nu îl cunosc pe antrenorul lor și nu-mi pot da cu părerea despre el, îmi respect colegii. Am văzut o echipă cu fluctuații, care poate câștiga cu oricine, fiind o echipă bună, dar pot avea și meciuri mai slabe. În ansamblu, sunt o echipă puternică, au jucători foarte buni, care au multe calități.

Nu știu dacă mai sunt în lupta pentru titlu. Distanța față de primul loc este destul de mare, având în vedere că au câteva puncte mai puțin decât noi. Consider că vor lupta pentru a avansa în clasament și vom avea un meci dificil împotriva lor. Este posibil să obțină podiumul.

Meciul de mâine este unul important, dar nu este unul decisiv. Decisive vor fi meciurile din Play-Off. Rămân zece meciuri, în care se poate întâmpla absolut orice.

Mie îmi place foarte mult Giuleștiul, dar înțeleg că astfel vor veni mai mulți suporteri și, de asemenea, este mai avantajos din punct de vedere financiar. Totuși, mă bucur că jucăm pe Arena Națională pentru că știu că va fi spectacol. Normal, pentru noi Giulești este acasă”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top