BERGODI: „VA FI UN PLAY-OFF SPECTACULOS”

februarie 17, 2024

Rapid are un start perfect de an, cu cinci victorii din tot atâtea meciuri oficiale. Antrenorul giuleștenilor a oferit primele concluzii după succesul din partida cu Hermannstadt.

„Am doar concluzii pozitive, suntem bucuroși că am câștigat acest meci foarte greu. Am jucat împotriva celor de la Hermannstadt, ne-a fost greu să-i desfacem, dar echipa s-a comportat bine din punct de vedere tactic. Am îmbunătățit un pic acest aspect de la meciul cu CFR.

La pauză le-am zis băieților să aibă încredere și să joace mai puțin individual, mai mult colectiv. Se pare că au înțeles bine ce le-am transmis, dar aveau și încredere, la pauză era 0-0, puteam da gol în orice moment. În a doua repriză au intrat foarte bine, am reușit două acțiuni foarte frumoase pentru a marca aceste două goluri. A fost greu să desfacem o echipă care s-a închis bine și aștepta contraatacuri, în prima repriză doar asta au făcut.

Contează mult faptul că n-am primit gol în ultimele două partide. Atacul este pentru suporteri, apărarea te face să câștigi poate nu știu dacă titlul, dar, cu siguranță, meciurile. Este bine că am îmbunătățit acest aspect și sunt băieții mai disciplinați în zona centrală. Toată echipa face faza de apărare și asta este foarte important.

Fiecare meci pe care-l câștigăm pune o presiune și mai mare pe celelalte echipe. Pentru noi este important să câștigăm la Iași, ne așteaptă un meci foarte, foarte greu, dar suntem pe un drum bun. Cred că se observă o evoluție a echipei în aceste cinci meciuri. Am reglat niște lucruri din punct de vedere tactic.

Acum este „parfum” pentru mine, un spectacol. Am stat două luni fără atacanți, în noiembrie și în decembrie, dar nimeni nu ne-a dat credit că am rămas sus. Fiecare meci câștigat pune presiune pe adversarii noștri. Cred că va fi un Play-Off foarte bun, spectaculos”, a spus Cristiano Bergodi, la finalul meciului cu sibienii.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top