BERGODI, VICTORIE CU DEDICAȚIE

noiembrie 6, 2023

Antrenorul Rapidului a ajuns la 12 meciuri fără înfrângere, iar la finalul victoriei cu FCSB a oferit un interviu plin de emoții.

„A fost un meci în care s-a luptat, s-a jucat. Nu e ușor. Am luptat toți. Și cu banca de rezerve. Cine a intrat, a intrat bine. Nu e ușor să câștigăm aici. Probabil nici nu aveam în gând să câștigăm, dar am meritat această victorie. Am dat două goluri din acțiuni individuale frumoase.

Jayson a făcut un meci foarte bun. Am vorbit ieri cu el, pentru că are caracteristici diferite de Claudiu Petrila, a venit mai mult la primire. Mă bucur că a lucrat bine, a muncit bine în bandă să stea acolo cu fundașul lateral Borza, să închidă spațiile. A fost un meci extraordinar de important pentru parcursul nostru.

E important, pentru că băieții capătă încredere. Câștigi în deplasare. Urmează un meci foarte greu la Sfântu Gheorghe. Speram că vom face bine cu FCSB, ca să nu mai aud persoane care zic că nu jucăm bine în deplasare.

Victoria este meritul băieților, nu al antrenorilor. Nu treceam printr-o perioadă așa bună, dar băieții s-au dăruit și e o victorie foarte mare asta acasă la FCSB.

Eu am aflat din presă de bani. Nu știu dacă va da bani domnul Șucu pentru această victorie. Banii sunt ultimul lucru. Trebuie să ne bucurăm că am învins echipa de pe primul loc.

La final, m-am emoționat un pic, pentru că ieri a fost și ziua în care s-au împlinit patru ani de la trecerea tatălui meu în neființă și m-am gândit mult la tatăl meu”, a spus Cristiano Bergodi la flash-interviu, după meci.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top