BERGODI: „VOM JUCA PENTRU SUPORTERII NOȘTRI!”

ianuarie 26, 2024

Cristiano Bergodi a prefațat derby-ul de mâine, contra lui Dinamo, de pe Arena Națională.

„Meciul de mâine este un derby. E normal să fie orgolii din partea noastră, din partea lor. Ei nu traversează o perioadă așa de bună și atunci trebuie să fim foarte concentrați pentru acest meci. În derby nu contează că noi suntem acolo sus și ei puțin mai jos pentru că va fi un meci dificil.

Am făcut un meci nebun cu Craiova și a fost multă bucurie, dar nu mi-a fost greu să-i liniștesc pe jucătorii mei. Au avut o săptămână bună, au fost concentrați și s-au antrenat bine.

Dinamo a revenit puțin la finalul anului trecut, cu două victorii și părea că erau pe o pantă ascendentă. Când au pierdut, au făcut-o întotdeauna la un rezultat mic, au luat puține goluri. Dinamo e un club de tradiție, dar noi trebuie să știm bine ce trebuie făcut pe teren pentru a câștiga toate cele trei puncte. Sunt sigur că va fi un meci diferit de meciul din tur pentru că fiecare meci are istoria lui. Nu pot să spun unde ne pot surprinde pentru că este un meci de fotbal, se poate întâmpla orice.

Este un derby, trebuie să fim concentrați și să nu ne tratăm de sus adversarii. Nu putem subestima nicio echipă din Superliga. Vom da tot ce ține de noi pentru a câștiga acest meci. Suntem concentrați. Este un derby, în meciurile de acest gen se poate întâmpla orice. Trebuie să ne stăpânim emoțiile.

Ne pare rău că suporterii noștri nu vor fi alături de noi la meci, dar știm că ne vor susține și se vor gândi la noi, cu inima vor fi alături. Vom juca pentru ei, vom lupta pentru a răsplăti sacrificiul pe care l-au făcut, a spus Cristiano Bergodi despre meciul cu dinamoviștii.

Italianul de 59 de ani a vorbit și despre „schimbarea” Moldovan – Aioani, fiind șanse mari ca portarul transferat în această săptămână, de la Farul, să fie titular în derby.

„Marian Aioani este un portar de 24 de ani, are experiență deja, a luat campionatul anul trecut și este pregătit, nu are probleme.

Horațiu era un jucător foarte iubit în vestiar și îi dorim toate cele bune. Este un băiat bun și un portar de valoare. El a avut nevoie de Rapid ca să devină un portar bun.”

VIDEO CU DECLARAȚIILE LUI BERGODI 👇

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top