BERGODI: „VOR SCRIE ISTORIE”

martie 8, 2024

Cristiano Bergodi a prefațat jocul din ultima etapă a sezonului regular din SuperLiga României, Rapid – FCSB.

Este un meci foarte important, împotriva echipei de pe primul loc. Sunt o echipă foarte bună care, pe măsură ce trec meciurile, a devenit din ce în ce mai pragmatică. Va fi un meci „care pe care” pentru că noi trebuie să obținem cele trei puncte. Trebuie să jucăm cu un spirit ofensiv pentru a câștiga meciul și, în același timp, va trebui să fim foarte echilibrați pe faza defensivă.

Va fi o atmosferă extraordinară. Mă bucur că vor fi prezenți mulți suporteri de ai noștri. Putem spune că vor scrie istorie, având în vedere că un stadion precum Arena Națională va fi arhiplin. Va fi spectacol.

Este clar, există presiune pe noi. Trebuie să reducem diferența de puncte față de primul loc. Este firesc ca presiunea să fie pe noi pentru ca este obligatoriu să câștigăm acest meci. Câștigarea acestui meci ne-ar oferi mai multă încredere.

Am făcut meciuri bune în 2024, meciuri la care au contribuit și jucătorii de pe bancă. Au intrat în meci și au făcut diferența. Am ales întotdeauna un prim unsprezece competitiv, iar cei care au intrat de pe bancă și-au adus contribuția la joc. Consider că avem un lot important.

Consider că acest meci nu este decisiv, indiferent de rezultat. Urmează zece meciuri, unde vor fi puse în joc 30 de puncte. Cred că sunt multe puncte pentru a lupta până la finalul competiției.

Este un meci foarte important pentru imaginea fotbalului românesc. Trebuie să fie un meci spectaculos, având în vedere că va fi un duel al primelor două clasate, pe un stadion plin de suporteri. Sper că vom face un meci spectaculos. Jucătorii trebuie să se gândească la importanța acestei victorii, cred că se poate juca titlul”, a declarat antrenorul italian.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top