BILETE PENTRU RAPID – DINAMO

februarie 22, 2022

Sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, Rapid întâlnește Dinamo în derby-ul etapei a 28-a din Liga 1.

Începând de astăzi, puteți achiziționa bilete online, pentru această partidă, de pe entertix.ro, AICI!

Prețul biletelor:

 • Peluza Nord: 20 RON
 • Tribuna a II-a: 35 RON
 • Tribuna I: 45 RON
 • Tribuna 0: 100 RON
 • Tribuna VIP: 150 RON 
 • Parking (zona D): 30 RON

Casele de bilete de la Arena Națională vor fi deschise astfel:

 • Miercuri, 23 februarie * 17:00 – 20:00 (Bd. Basarabiei)
 • Joi, 24 februarie * 17:00 – 20:00 (Bd. Basarabiei)
 • Vineri, 25 februarie * 17:00 – 20:00 (Bd. Basarabiei)
 • Sâmbătă, 26 februarie * 12:00 – 21:15 (Pierre de Coubertin & Maior Coravu)

Accesul copiilor până în 14 ani este liber, însă doar printr-o invitație specială gratuită, netransmisibilă, ridicată de la casele de bilete, în programul de mai sus.

Pentru a putea intra la această partidă aveți nevoie de certificatul verde, obținut printr-una din următoarele metode:

 • vaccinarea, cu schema completă
 • testarea PCR (cu 72 de ore înainte de meci)
 • testarea rapide/antigen (cu 48 de ore înainte de meci)
 • dovada trecerii prin Covid-19 (între 15 și 180 de zile înainte de meci)

Minorii (până în 18 ani) sunt scutiți de la prezentarea Certificatului Verde.

La stadion nu se vor face teste, însă vă recomandăm clinicile de la Complet Medical, unde cu dovada intrării la meci, bilet/abonament, puteți beneficia de un preț preferențial, de 29 lei la testul rapid.

În prefața jocului, de la ora 17:00, pe gazonul Arenei Naționalei, va avea loc un spectacol de gală virtual, organizat de Rapid eSports. Pentru a avea acces la acest eveniment, pe lângă biletul de joc, trebuie să achiziționați și un bilet de 5 lei, de AICI

RAPID – DINAMO VIRTUAL, ÎN PREFAȚA MECIULUI

„Duelul dintre FC Rapid 1923 și Dinamo București produce sentimente intense, iar fiecare minut din meciurile de fotbal este trăit la maxim. 

Același lucru se întâmplă și online, acolo unde echipele de eSports ale celor două formații, Rapid eSports și VFC Dinamo, au pregătit un spectacol de gală pentru toți iubitorii de jocuri, în special FIFA22.

În preambulul partidei din campionatul de fotbal, cele două echipe își vor trimite în terenul virtual cei mai buni jucători pe PlayStation, aceștia urmând să își dispute meciuri de 1v1, 2v2 și 11v11 (Pro Clubs). Mărim miza, iar pe lângă jucătorii de FIFA profesioniști vom avea și o partidă de FIFA22 Pro Clubs între vedete rapidiste și dinamoviste.

Deși pe stadion nu vom putea participa mai mult de 30% din capacitatea acestuia, deschidem porțile stadionului virtual și vă invităm să fiți alături de noi! Rivalitatea nu are limite, așa că vrem să le arătăm tuturor că Rapidul este un sentiment aparte și suntem alături de toți cei care ne reprezintă culorile.

Haideți să umplem virtual National Arena și să îi susținem pe ai noștri în duelul contra dinamoviștilor!

Fondurile strânse vor fi folosite pentru dezvoltarea unui centru de gaming dedicat Rapid eSports și pentru sprijinul unor acte de caritate, printre care dotarea unor case de copii cu console și jocuri.”

La acest eveniment vor participa personalități rapidiste, ca Amer1knu, actorul George Tănase, vedeta TV Cătălin Rizea, soția acestuia, cântăreața Adda, dar și cântărețul de la Alb-Negru, Kamara.

Biletele virtuale pot fi achiziționate de pe site-ul entertix.ro, AICI!

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top