BOGDAN LOBONȚ, DESPRE CFR CLUJ – RAPID

mai 3, 2024

Bogdan Lobonț a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj și a vorbit despre partida de duminică.

„Suntem în fața unei alte partide fantastice. Avem posibilitatea ca duminică seara să arătăm ceea ce putem în momentul de față. Sunt convins că dacă reușim să menținem același nivel de energie și de atenție, lăsând la o parte ultimele minute ale meciului trecut, cred că vom reuși să obținem ceva în partida de duminică seară. Totul depinde de noi, unde ne canalizăm atenția și energia. Băieții au demonstrat că au resurse nebănuite și că sunt capabili să aibă prestații foarte bune în ciuda rezultatelor de pe teren.

CFR Cluj tot timpul a fost o echipă puternică. An de an au avut ca obiectiv prezența în Europa și câștigarea campionatului. Știm ce plusuri și minusuri avem noi, știm aceste lucruri și despre ei. Repet, depinde de unde ne canalizăm atenția și energia. Totul depinde de ceea ce facem noi. CFR Cluj tot timpul a fost și va rămâne o echipă puternică a fotbalului românesc.

Trebuie să găsim pozitivism în tot ceea ce facem și să încetăm să promovăm negativismul, polemica, cârcota între persoane. Lucrurile acestea nu fac bine fotbalului românesc. Trebuie să începem să ne îndreptăm mai mult spre pozitiv pentru că asta ne ajută să creștem. Știu că este dificil, este ceva nou, dar asta este gândirea mea: entuziasm, energie și pozitivitate la statusul absolut. Doar așa putem crește.

Depinde din ce punct de vedere vezi rezultatul. Dacă vezi rezultatul ca fiind doar cel de pe tabelă este ceva, dacă te uiți și la celelalte aspecte, care tot rezultate pot fi, este altceva. Te poți raporta la mai multe rezultate. Normal, cel de pe tabelă este cel mai elocvent, dar nu reflectă întotdeauna prestația din teren.

Am spus la prima conferință de presă, prima dată când am venit în fața voastră în calitate de antrenor principal al acestei echipe, că eu nu am nicio presiune. Știu cine sunt, știu ceea ce pot să fac și nu am nicio presiune. Niciodată nu este suficient. Important este că atât Bogdan Lobonț, cât și stafful pe care îl are la dispoziție, zi de zi fac maximum din maximum competențelor pe care le au la dispoziție. Este simplu, dacă tu dai maximum, imaginea nu este afectată niciodată. Și jucătorii trebuie să dea maximum din ceea ce pot oferi.

Intervin multe aspecte. Intervine factorul emoțional, care influențează foarte mult. Trebuie lucrat foarte mult asupra acestui aspect. La primul obstacol, luăm piciorul de pe accelerație, lucru care nu ar trebui să se întâmple”, a declarat antrenorul giuleștean.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top