BOGDAN MANOLE A SEMNAT CU RAPID

februarie 12, 2019

Rapid continuă să se întărească în vederea promovării în Liga 2, prin aducerea unui fundaș central pe care antrenorul Daniel Pancu l-a dorit foarte mult.

Bogdan Manole (22 de ani) a semnat cu Rapid și a ajuns aseară în cantonamentul din Antalya, unde va intra imediat în programul echipei.

Noul fundaș central al Rapidului s-a născut la Câmpulung, a crescut la juniorii lui Sporting Pitești, după care a semnat primul contract de profesionist cu Modelu, unde a jucat doi ani în L3, iar în vara lui 2017 s-a transferat la Dunărea Călărași.

Sub comanda lui Dan Alexa, Manole a devenit un om de bază, reușind să înscrie trei goluri în sezonul trecut, cu Academia Clinceni (4-0), ASU Poli Timișoara (1-0) și Foresta Suceava (2-0), în 24 de meciuri, dintre care 22 ca integralist, având și o pasă de gol.

În turul acestui sezon, Bogdan a jucat pentru CS Afumați în 13 din cele 14 meciuri disputate de ilfoveni, în care a marcat de două ori, lipsind într-o singură partidă, din cauza unei suspendări, fundașul de 1.88 m fiind integralist în partida de pe Giulești, cu Rapid, încheiată nedecis, 0-0.

Valoarea lui pe transfermarkt.com este de 250.000 euro, doar portarul Drăghia având o cotă mai bună pe site-ul de specialitate, fiind de aceeași valoare financiară cu Hlistei și Matulevicius.

Manole a fost coechipier în sezonul trecut cu un alt jucător venit în această iarnă, mijlocașul Marian Drăghiceanu, ambii punând serios umărul la promovarea călărășenilor în prima ligă, dar și cu Gabriel Toma, și el tot un fost jucător la Dunărea.

Bun venit în #FamiliaRapid, Bogdan!

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top