BORZA: „ÎMI PARE RĂU! VREAU SĂ LE ARĂT TUTUROR CĂ SUNT CEL MAI BUN”

martie 28, 2024

Andrei Borza, fundașul revenit de la naționala U19 a României, a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu U. Craiova.

„Meciul de sâmbătă va fi unul foarte dificil, împotriva unei echipe care își dorește să fie în primele trei, dar noi vom merge acolo să câștigăm prin muncă și dăruință.

Eu tocmai ce am venit de la echipa națională. În primul meci cu Turcia am dominat, iar în ultimele două minute au marcat două goluri și asta a fost. Am câștigat următoarele două meciuri, cu Germania și Croația, dar nu ne-am calificat și ne pare extrem de rău.

Legat de ceea ce s-a întâmplat acum o lună, îmi pare rău pentru staff, pentru colegi, pentru conducere, pentru suporteri. Vreau să uit cât mai repede acel episod pentru că am făcut o greșeală și vreau să mă concentrez acum pe prezent și viitor.

Nu ai voie să faci așa ceva dacă vrei să fii la echipa națională. Vreau să muncesc și să arăt tuturor că sunt cel mai bun. Este regretul vieții mele până acum și îmi pare nespus de rău.

Sunt la început de carieră. Joc de doi ani la seniori. Mă vedeam foarte sus și așa cum am urcat foarte greu, am coborât extrem de rapid din cauza a ceea ce am făcut.

Noi luăm fiecare meci în parte și eu îmi doresc foarte mult să iau titlul cu Rapid. Mergem la Craiova să obținem victoria.

Cred în mine, cred în ceea ce pot face și dacă muncesc în continuare și dau totul pe teren, cred că pot ajunge în lotul echipei mari la vară”, a spus jucătorul de 18 ani al Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top