BRAUN: „AM FĂCUT LUPTA MAI INTENSĂ”

februarie 17, 2024

Chris Braun a revenit în primul unsprezece și a evoluat pe toată durata partidei cu Hermannstadt, câștigată cu 2-0. Jucătorul german a vorbit la final despre cea de-a cincea victorie consecutivă.

„A fost un meci dificil. Cred că în prima repriză am avut posesia, dar nu am găsit golul. În cele din urmă, cred că a fost un meci bun, am învins acasă cu 2-0. Consider că este o victorie foarte importantă, având în vedere că avem cinci meciuri la rând în care am câștigat.

Nu aș putea spune că acesta a fost cel mai ușor meci din cele cinci jucate până acum. Ați văzut meciul din această seară, nu a fost unul ușor. De acum înainte, toate meciurile sunt dificile și toată lumea se așteaptă de la noi să câștigăm toate meciurile, inclusiv noi avem această așteptare de la noi, dar nu a fost un meci ușor.

Cred că faptul că suntem pe locul doi, și începem să recuperăm diferența de puncte dintre noi și primul loc, face ca lupta la titlu să fie mai interesantă. Cred că am făcut ca această luptă să fie mai intensă, cred că i-am întărâtat. Nimic nu este decis de acum. Mai avem de jucat patru meciuri până la sfârșitul sezonului regular. După, vom vedea ce se va întâmpla în Play-Off.

Avem mulți jucători buni, nu s-a schimbat nimic față de anul trecut. Nu jucăm individual, suntem o echipă și acest lucru este prioritar. După perioada slabă pe care am avut-o la sfârșitul anului trecut, ne-am găsit puterea, suntem uniți și cred că asta a ajutat la obținerea rezultatelor bune din acest an.

Este greu să joci împotriva echipelor mai slab clasate pentru că presiunea este pe noi, toată lumea are așteptări mari de la noi. Mergem acolo și vom da tot ce avem pentru a ne întoarce cu cele trei puncte

A fost o atmosferă minunată, așa cum este la fiecare meci. Le mulțumim suporterilor, care mereu sunt alături de noi și ne susțin!”, a spus fundașul lateral al Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top