BRAUN: SUNTEM SUPĂRAȚI, DAR NE PĂSTRĂM OPTIMISMUL

decembrie 8, 2023

Christopher Braun a vorbit despre meciul de sâmbătă, din SuperLiga României, în cadrul conferinței de presă desfășurate la stadionul Giulești.

„Cred că după ultimul meci, cel cu CFR Cluj, avem foarte mare nevoie de o victorie în partida de mâine, va fi un meci foarte dificil, dar cred că toată dezamăgirea cauzată de rezultatul de miercuri se va transforma în energie care ne va alimenta pentru ca cele trei puncte să rămână în Giulești.

Nu aș spune că s-a schimbat ceva la noi în vestiar în urma ultimelor rezultate. Cu siguranță, cu toții suntem supărați, în ultima perioadă avem câteva rezultate nemulțumitoare, dar ne păstrăm cu toții optimismul, rămânem motivați și privim înainte.

Cupa era un obiectiv foarte important pentru noi pe care, din păcate, l-am ratat, iar acum trebuie să rămânem foarte concentrați pe lupta pentru campionat.

Avem câțiva jucători care lipsesc, jucători cheie care sunt foarte importanți pentru obiectivele noastre. I-am putut suplini destul de bine în meciurile dinaintea acestei serii de rezultate negative. Cred că în momentul de față norocul nu este de partea noastră.

Consider că este firesc ca în fiecare perioadă de transferuri clubul să caute și să aducă jucători care să întărească lotul și care să ajute la obținerea obiectivului, acest lucru sporește competiția între jucători, astfel fiecare va lupta pentru a obține locul de titular.

Trebuie să rămânem pozitivi și să tratăm fiecare meci așa cum le tratam și înainte, dacă muncești din greu întotdeauna vei obține rezultate și, de ce nu, poate mâine vom rupe acest șir de rezultate negative”, a declarat fundașul german.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top