BRAUN: TREBUIE SĂ FIM CONSTANȚI ȘI CONSISTENȚI

noiembrie 11, 2023

Germanul Christopher Braun, fundașul dreapta al Rapidului, a vorbit la microfonul Rapid TV despre partida cu Sepsi OSK.

„Cred că astăzi nu a fost ziua noastră. În prima repriză nu am făcut un joc bun, nu am fost dinamici, dar, în a doua repriză, ne-am trezit, însă cred ca a fost prea târziu.

Trebuie să facem mai mult dacă ne dorim să rămânem în fruntea clasamentului. Avem la dispoziție două săptămâni pentru a ne pregăti bine, după vom juca acasă, împotriva celor de la Universitatea Cluj, meci la finalul căruia sper să obținem cele trei puncte.

Desigur, este un lucru bun faptul că nu am pierdut, dar trebuie să fim constanți și consistenți în jocurile noastre atât cele de acasă, cât și cele din deplasare. Trebuie, de asemenea, să adunăm cât mai multe puncte pentru că, la finalul campionatului regular, punctele vor fi înjumătățite și va contq fiecare punct adunat.

Cred că o chestiune de mental face diferența dintre jocurile de acasă și cele din deplasare. Simți că ai controlul când joci acasă, cunoști terenul, nu sunt multe elemente imprevizibile. Cred că este vorba doar despre mentalitate, dar avem suficient timp pentru a lucra asupra acestui lucru și pentru a face o schimbare.

Am învins FCSB-ul. Este un derby, este un meci special, dar a fost acum o săptămână, a trecut, acum trebuie să privim înainte și să ne concentrăm pe meciurile care vor urma.

Meciul cu cei de la Universitatea Cluj va fi unul dificil, dar vom juca pe Giulești și sper că punctele vor rămâne acasă”, a declarat Chris Braun, pentru Rapid TV.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top