BURMAZ: „NU AM CUVINTE SĂ DESCRIU ATMOSFERA”

martie 10, 2024

Borisav Burmaz a intrat în finalul partidei cu FCSB, câștigate de Rapid cu 4-0, iar după meci a oferit declarații pentru Rapid TV.

„Este o victorie foarte importantă pentru noi, acum suntem cu adevărat aproape de primul loc. Cred că băieții și-au făcut foarte bine treaba, au înscris la momentul potrivit. Trebuie să continuăm să jucăm așa cum am jucat în această seară și vom ajunge pe primul loc.

Suntem la o distanță de patru puncte față de primul loc. Mai avem zece meciuri până la sfârșitul sezonului, sper să continuăm să jucăm așa cum am jucat astăzi. Dacă vom continua în acest ritm, vom reprezenta o competiție serioasă pentru cei de la FCSB. Sper ca, în viitorul apropiat, să obținem titlul de campioni.

Cu siguranță, această victorie ne motivează și mai tare. În urma acestui rezultat, atât eu, cât și colegii mei, suntem foarte încrezători în noi înșine. Este un rezultat care ne va oferi multă încredere în noi pe parcursul Play-Off-ului și ne confirmă că așa trebuie să jucăm mereu. Am învins cu 4-0 și nu este ușor să bați echipa de pe primul loc cu un astfel de scor.

Nu am cuvinte să descriu atmosfera din această seară. A fost o seară specială, suporterii noștri au fost incredibili și sper să fie alături de noi în continuare. Sunt, cu adevărat, al doisprezecelea jucător”, a declarat la finalul meciului atacantul sârb al Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top