C. BERGODI: TREBUIE SĂ CÂȘTIGĂM CU FC VOLUNTARI

decembrie 8, 2023

Rapid vine după o serie de patru partide fără victorie, în care pierdut un meci și a terminat trei meciuri fără goluri. Cristiano Bergodi speră ca această serie să se încheie sâmbătă seara, în partida cu FC Voluntari, din SuperLigă.

„Meciul de mâine este unul important, vine după ratarea primului obiectiv, ne dorim cu toții să câștigăm acest meci, astfel am putea reveni la a avea un parcurs bun în campionat, așa cum a fost până acum. Chiar dacă nu am câștigat ultimele meciuri cred că putem reveni la a obține rezultate bune. Meciul va fi un dificil, sunt o echipă care se apără bine, mi se pare că echipa joacă bine.

Astăzi voi avea o discuție cu băieții legată de meciul de miercuri, însă, în fotbal, trebuie imediat să depășești momentele dificile și să vezi ce poți schimba pentru a obține rezultate bune.

Nu mă raportez la meciul de la Voluntari, din tur, fiecare meci are propria sa istorie. Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm și dacă vom reuși vom reveni pe primele poziții. Acest lucru nu va șterge ratarea calificării în sferturile Cupei, trebuie să mergem înainte, să rămânem pozitivi, să ne gândim la cum putem repara lucrurile care nu funcționează.

Avem nevoie de puncte pentru a rămâne pe o poziție superioară a clasamentului și ar fi foarte bine dacă am reuși să obținem rezultate pozitive în ultimele trei meciuri din acest an. Sunt sigur că alături de jucătorii care vor reveni alături de echipă vom avea un retur reușit cu rezultate bune, trebuie să rămânem sus în clasament și să păstrăm o diferență cât mai mică între noi și primul loc.

Am încercat să găsim soluții pentru a suplini lipsa jucătorilor indisponibili, lucru care pentru o perioadă a funcționat, dar jucătorii nu pot fii permanent într-o formă bună și am avut probleme. Suntem la șase puncte de primul loc, sunt mulțumit. Normal, sunt dezamăgit de ratarea Cupei, dar acum trebuie să ne concentrăm pe meciurile din campionat”, a spus italianul.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top