CALIFICARE | RAPID – DUNĂREA CĂLĂRAȘI 3-0

septembrie 11, 2019

Rapid a trecut cu bine peste înfrângerea de sâmbătă, din campionat, reușind să obțină calificarea în șaisprezecimile Cupei României, după un joc solid și o victorie concludentă, 3-0, cu Dunărea Călărași.

Daniel Pancu l-a folosit în premieră în acest sezon pe Alex Iacob, acesta făcând pereche în centrul apărării cu Facundo Mallo, menajându-i pe Cătălin Hlistei și Ionuț Voicu.

Jocul a început perfect pentru Rapid, Antonio Sefer reușind cel de-al doilea gol consecutiv, după ce marcase și cu Viitorul Pandurii, în minutul 3. Faza golului a fost făcută de Alex Iacob, cel care a recuperat balonul și i-a lăsat decisiv șeptarului rapidist.

Opt minute mai târziu, Ștefan Pănoiu a centrat perfect de pe partea stângă, mingea l-a depășit pe portarul Krell, iar Mallo a înscris din fața porții goale, luându-i prim-planul unui adversar.

Oaspeții, antrenați de Cristi Pustai, cu iordanianul Thaer Bawab și cu fostul jucător al Rapidului Andrei Moise, ambii titulari, au forțat golul revenirii, însă Virgil Drăghia a avut o paradă de zile mari, astfel că prima repriză s-a încheiat cu două goluri avans pentru Rapid.

La pauză, Pancone l-a schimbat pe Mallo, ușor accidentat, cu Bogdan Manole, cel care a trecut peste autogolul din partida trecută, având o prestație sigură.

În repriza secundă, Drăghia a câștigat duelul cu Moise, având două noi intervenții excelente în fața jucătorului ce a jucat pentru Rapid într-un meci amical cu FC Argeș, în urmă cu un an.

Intrat după pauză, Geani Crețu a reușit să închidă tabela în minutul 82, atunci când a finalizat din centrul careului o pasă excelenta a lui Lucian Goge.

Astfel, Rapid se califică pentru cel de-al doilea sezon consecutiv în șaisprezecimile Cupei României, acolo unde aproape sigur sorții îi vor hărăzi un adversar din Liga 1.

RAPID 

Drăghia – Băjan, Iacob, Mallo (46′ B. Manole), Oanea – Lazăr, Jorza (56′ G. Crețu) – Sefer, Pănoiu (80′ Roskopf), Goge – Labeau. 

Antrenor: Daniel Pancu

 

DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Krell – I. Lopez, Zete (68′ Marrone), Al. Mutu, Honciu (79′ Ekollo) – R. Crișan, Bawab – B. Moise, Ozcan, Al. Sîrbu – Ceschin (46′ Gliga). 

Antrenor: Cristian Pustai.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top