„CARE PE CARE”, LA CRAIOVA

aprilie 14, 2023

Adrian Mutu a prefațat jocul din ziua de Paști, de la Craiova, în cadrul conferinței de presă.

„Venim după o înfrângere, după un meci în care am jucat slab, vrem să ne luăm revanșa. Ne așteaptă două derby-uri la rând – atât cu Universitatea Craiova, cât și cu FCSB. Sunt meciuri grele. Fiecare meci din Play-Off este dificil.

Ne dorim maximul de la acest Play-Off, ne dorim să ajungem cât mai sus. Dar, în același timp, evaluăm și suntem toți sub evaluare, inclusiv staff-ul tehnic și, mai ales, jucătorii, pentru anul viitor, când obiectivul nostru va fi titlul.

Lucrurile vor fi diferite anul viitor. De aceea parcursul nostru în Play-Off sperăm să fie unul bun, dar, în același timp, încercăm să ne dăm seama care este echipa și care este grupul cu care vom aborda sezonul următor. Jucătorii trebuie să fie conștienți că este nevoie de mult mai mult pentru a rămâne la Rapid, într-un club important, un club mare, un club unde presiunea este prezentă constant. Dacă vrem să obținem mai mult suntem obligați să dăm mai mult”, a spus fostul decar al naționalei României.

„Mă interesează atitudinea”

„Am muncit ca să ajungem pe prima scenă, în Play-Off, alături de cele mai bune echipe și este păcat să nu luptăm. Nu mă interesează rezultatul, mă interesează atitudinea și forța de muncă, sacrificiul pe care îl fac, pentru că toți vrem să câștigăm, nu am niciun dubiu, toate echipele își doresc să câștige. Va avea câștig de cauză cel care va fi disponibil la sacrificiu și cel care este atent la detalii. Detaliile sunt cele care vor face diferența. Trebuie să fim gata să ne sacrificăm. Când spun „sacrificiu” mă refer la tot ce înseamnă, nu doar fotbal, tot ceea ce înseamnă 24 de ore, tot ceea ce presupune a fi sportiv de performanță. Lucrurile astea sunt cele care fac diferența.

Anul acesta echipele din Play-Off sunt echipe foarte puternice. Ne ducem la Craiova cu gândul la victorie, este un derby pentru noi, tot timpul a fost. Ne ducem să câștigăm și va fi un meci „care pe care”. Nu veți vedea Rapidul mergând cu un alt gând decât cel la victorie”, a mai declarat antrenorul Rapidului.

Partida dintre Universitatea Craiova și Rapid se va disputa duminică seara, de la 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco!

Conferința de presă integrală

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top