Carne de Periș – furnizor carne

Carne de Periș – furnizor carne

Dragă, Rapidistule!

Povestea abatorului Periș conține carne de porc din belșug, 100% românesc, prospețime și un gust autentic. Imaginează-ți cum ar fi bucătăria românească fără carnea de porc? De la fripturi la sărmăluțe, de la grătare la tocănițe, carnea de porc e sarea și piperul.

Sigur mult mai săracă.

Noi mergem pe mâna specialiștilor de la Periș când vine vorba de carne de porc. Uite câteva detalii interesante despre munca depusă de oamenii de la abator.

Ca să fie carnea cum trebuie, un porc trebuie crescut cum trebuie. Cu pricepere și respect, nu pe grabă și la bandă.
Așa este crescut porcul la Periș, de peste 50 de ani, în fermele românești din zonă: mănâncă sănătos, crește în voia lui, iar când este tăiat, este tăiat ca să fie bun la gust, nu doar să-ți ia ochii. De la cap la coadă, porcul de Periș este 100% românesc. Asta este mândria partenerilor noștri.

Le place ca totul să fie aproape și să lucrăm cu oameni pe care îi putem privi în ochi. De la ferme la Abatorul Periș și de la Abatorul Periș la rafturile magazinelor, distanțele sunt scurte.

De exemplu, un porc care a fost tăiat ieri, este în dimineața zilei următoare pe rafturile magazinelor din București. Pentru că vine de la doar 40 de kilometri. Mai proaspăt de atât l-ai avea doar dacă ar fi porcul tău din curte.

Se spune că porcul Periș se cunoaște după gust. Gustul inconfundabil de porc proaspăt, fraged și suculent. Gustul care merge perfect și în cratiță, și pe grătar, și într-un wok chiar. Gustul de porc adevărat. Care adună în el muncă, tradiție, pricepere și, mai ales, pasiune pentru carnea de porc.

Dacă ești din București îi găsești în 24 de locații, dar și pe https://carnedeperis.ro/.

Scroll to Top