CĂTĂLIN CÎRJAN, ÎMPRUMUTAT DE LA ARSENAL LONDRA

iunie 23, 2023

Rapid a reușit să bată palma cu Arsenal Londra pentru împrumutul lui Cătălin Cîrjan.

Mijocașul de 20 de ani va juca pentru giuleșteni cel puțin un sezon, Rapid având opțiune de cumpărare la finalul stagiunii 2023/2024.

„A fost un transfer mult așteptat de mine. Dacă depindea de mine aș fi semnat din prima clipă, însă mă bucur că acum sunt aici.

Primul lucru care m-a motivat să aleg să vin la Rapid a fost meciul pe care l-am jucat împotriva Rapidului din Cupa României (n.r. Rapid – Domnești), când aveam 14 ani. M-am simțit fotbalist, atmosfera din tribune, fanii Rapidului au fost extraordinari. Am fost nerăbdător să vin să joc pe Giulești.

Am primit mai multe oferte, dar am discutat cu familia mea, cu agentul meu, cu domnul Șucu, cu domnul Mutu și cei din staff. După ce am vorbit cu ei mi-am dat seama că să vin la Rapid este cea mai bună alegere.

Mă simt foarte bine. Sezonul trecut a fost unul foarte bun. Sunt pregătit sută la sută și sunt nerăbdător să arăt ce pot să fac pe teren.

Abia aștept să încep treaba cu domnul Mutu. Cei de la Arsenal când au auzit că este antrenorul Rapidului au rămas uimiți, au fost foarte fericiți. Este o legendă și am ce învăța de la acesta.

Mă gândesc la titlu, cu siguranță. Am venit aici cu obiective foarte mari. Îmi doresc să ajut echipa cu tot ce pot, voi da totul pe teren și, la finalul sezonului, sper să aducem titlul”, a declarat Cătălin, pentru fcrapid.ro.

Om de bază la formația secundă a vicecampioanei Angliei, pCîrjan va face parte din lotul lui Adrian Mutu în cantonamentul din Slovacia.

În sezonul abia încheiat, Cătălin a făcut de patru ori parte din lotul echipei antrenate de Mikel Arteta, în Europa League. Cîrjan a debutat pentru prima echipă a lui Arsenal Londra în decembrie, în amicalul cu Olympique Lyon (3-0), atunci când a intrat în minutul 67 în locul lui Odegaard.

Tot în sezonul 2022/2023, Cîrjan a participat cu Arsenal U21 la Premier League International Cup, competiție destinată celor mai bune echipe U21 din Europa, reușind un gol contra lui AS Monaco.

CARTE DE VIZITĂ
  • Nume: Cătălin Ionuț Cîrjan
  • Data nașterii: 1 decembrie 2002 (Domnești)
  • Poziția: Mijlocaș
  • Picior: drept
  • Înălțime: 1,74 m 
CARIERĂ
  • 2022/23: Arsenal U21 (28-6)
  • 2020/21: Arsenal U18 (6-0)
  • 2020/21: Arsenal U21 (3-1)
  • 2020/21: Arsenal U23 (11-1)
  • 2019/20: Arsenal U18 (22-4) 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top