CĂTĂLIN CÎRJAN: ORIUNDE JUCĂM, DĂM TOTUL

iulie 21, 2023

Cătălin Cîrjan, jucătorul împrumutat de Rapid de la Arsenal Londra, a participat la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Cluj. Mijlocașul de 20 de ani a debutat în alb-vișiniu contra lui Sepsi, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului.

Cum vezi partida cu Universitatea Cluj?

Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă cu experiență, dar ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta și mergem acolo să luăm cele trei puncte. Ar fi foarte important să luăm trei puncte acum. Ne dorim să strângem câteva victorii ca să prindem încredere și după va fi din ce în ce mai bine. Nu mă interesează faptul că nu jucăm pe Cluj Arena. Oriunde jucăm, vom da totul. Mergem acolo să câștigăm.

Mă simt foarte bine. A fost un debut ok pentru mine. Îmi doream să începem cu o victorie, dar, din păcate, nu am reușit să înscriu. Sunt sigur, însă, că va veni și golul. Mă antrenez foarte mult și sper că o să fie din ce în ce mai bine.

Cum este nivelul fotbalului din România?

Nivelul din România este unul bun, cu foarte multe echipe de tradiție revenite în Superligă. Cred că sezonul aceasta vom avea un campionat puternic.

Este presiune pe tine, mai ales că ai primit foarte multe laude?

Nu este o presiune pentru mine faptul că am fost lăudat. Deocamdată, nu am realizat nimic. Sunt același Cătălin. Merg în fiecare zi la antrenament, dau totul și sper că va fi din ce în ce mai bine.

Ne dorim să luăm cel puțin un trofeu la finalul sezonului. Dăm totul pe teren, muncim și sperăm că ne vom bucura împreună la sfârșit.

Cum este să joc în echipă cu Cristi Săpunaru?

Este extraordinar pentru mine să joc în aceeași echipă cu Cristi Săpunaru. Mă învață foarte multe. E un model pentru mine și îi mulțumesc pentru asta.

De ce ai ales Rapidul?

Am fost dorit de cei de la Rapid. Mi-am dorit foarte mult să joc la seniori, să demonstrez că pot face acest pas și mă simt foarte bine aici. Le mulțumesc că au fost interesați de mine.

Te gândești la echipa națională?

Mă gândesc la echipa națională, nu pot spune că nu. Voi da totul pentru Rapid și dacă voi fi convocat, voi merge să reprezint țara cu mândrie.

Ce te-a surprins cel mai mult în România?

M-au surprins foarte plăcut suporterii. Sunt incredibili! Atmosfera de la primul meci a fost extraordinară și le mulțumim că sunt alături de noi.

Cum a fost pentru tine să faci pregătirea cu un antrenor și să debutezi cu un altul?

Astfel de lucruri se întâmplă în fotbal. Acum poate să fie cineva, în două săptămâni altcineva. M-am adaptat foarte bine, chiar dacă am schimbat sistemul. Mă simt foarte bine cu Mister. Îmi dă foarte multă încredere și mă simt bine.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top