CĂTĂLIN HLISTEI, UNUL DINTRE NOI

iunie 20, 2019

CĂTĂLIN HLISTEI, UNUL DINTRE NOI 🇱🇻

Fotbal Club Rapid București ține să puncteze unele PRECIZĂRI care să lămurească zvonistica și confuzia creată în jurul unuia dintre jucătorii noștri de bază din sezonul precedent, Cătălin Hlistei.

Clubul Atletico Arad comite grava eroare, cu iz penal, de a “agăța” de gâtul fotbalistului un contract purtând semnătura acestuia, dar care în realitate nu îi aparține!

Hlistei își susține buna credință infirmând faptul că semnătura îi aparține și a apelat la comisiile abilitate pentru soluționarea litigiilor, așteptând clarificarea situației.

Fotbalistul reprezintă o piesă importantă în angrenajul Rapidului și pentru sezonul viitor, astfel gruparea noastră îi sprijină demersurile în găsirea dreptății, în contextul în care acesta are ca obiectiv o continuare a carierei în tricoul vișiniu.

În cazul mijlocașului rapidist, clubul Atletico Arad se află în proces atât cu Rapid, cât și cu FC Snagov, invocând subit probleme contractuale la doi ani distanță, timp în care jucătorul a fost transferat de două ori!

Totodată, FC Rapid București va sesiza comisiile abilitate vizavi și de declarațiile unor persoane oficiale din cadrul clubului UT Arad, interesate subit de obținerea semnăturii lui Hlistei, aflat în continuare sub contract cu Rapid.

Atragem atenția celor două grupări vecine de oraș că pot apela la astfel de tertipuri cu oricine vor, dar fără a încerca să implice un nume de rezonanța și tradiția Rapidului.

Clubul Rapid își respectă toți partenerii de competiție atât timp cât aceștia se supun principiilor de bază ale guvernanței sportive și regulilor minime de fair play competițional. În caz contrar vom lupta cu toate mijloacele și resursele permise de regulamente pentru atingerea obiectivelor.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top