CĂTĂLIN VULTURAR A SEMNAT CU RAPID

februarie 2, 2024

Rapid continuă seria transferurilor, reușind să îl achiziționeze pe Cătălin Vulturar, căpitanul echipei de tineret a lui Lecce, campioana Primavera din sezonul trecut.

În vârstă de 19 ani, mijlocașul născut la Arad a semnat cu Rapid un contract valabil timp de patru ani și jumătate, până în vara lui 2028.

„Venirea mea la Rapid o consider un pas important în carieră. Știu ca Rapid este un club legendar și mă bucur că voi face parte din acest proiect. Vin cu inima deschisă, decis să dau totul pentru noua mea casă, Giulești”, a spus Cătălin Vulturar pentru fcrapid.ro.

Vulturar a fost format de UTA Arad, de unde a plecat în 2020 la Lecce. Pentru formația Primavera a italienilor a evoluat 109 meciuri, reușind 6 goluri și 11 assisturi.

Ultimul meci jucat de noul mijlocaș giuleștean datează de duminica trecută, când a jucat 82 de minute în victoria cu Verona, 2-1.

Cătălin a jucat în cinci meciuri pentru naționala U21 a României, toate în preliminariile pentru Euro 2025, marcând și un gol, în victoria cu Armenia (2-0), din luna octombrie a anului trecut.

Cota sa de piață, conform transfermarkt, este de 400.000 de euro.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top