CATRICI A VORBIT DESPRE EXPERIENȚA FIFA

martie 24, 2020

Alex Catrici, fundașul de 18 ani al Rapidului, începuse ușor, ușor să revină la forma sa bună, înainte de această pauză.
 
După ce împrumutul la Pandurii a picat, din cauza problemelor gorjenilor, Alex a revenit la Rapid, unde a evoluat în primul meci al echipei secunde, cu CS Electrica.
 
Fundașul nostru încearcă să își umple timpul cu exerciții fizice, pentru a rămâne într-o formă bună, dar și jucându-se pe Play Station, iar duminică a debutat în echipa Rapidului de FIFA, în victoria cu FC Argeș.
Alex ne-a vorbit despre această experiență inedită pentru el:
„Prima dată am jucat FIFA la 6 ani, iar de atunci a rămas unul dintre jocurile mele preferate, de aceea am fost bucuros să accept invitația de a juca în echipa Rapidului. 
A fost o experiență plăcută pentru mine, a fost un meci greu, mai ales că a fost prima dată când jucam în sistemul 11 la 11, am controlat un singur jucător. Cred că cel mai greu lucru este să menții poziția jucătorului, pentru că eram obișnuit să controlez toți jucătorii, dar mă bucur că am câștigat, pentru că și adversarul a fost unul bun.
Sper să mai am ocazia să joc în astfel de meciuri, pentru că este o plăcere să joc pentru Rapid, chiar și din spatele unui monitor.” 
Alex Catrici are numele de user Clarii7 și l-a controlat în joc pe Facundo Mallo, un jucător alături de care a și evoluat, înainte de a suferi o accidentare ce l-a ținut departe de teren luni bune.
Înregistrarea video a meciului de FIFA Pro Clubs o puteți vedea mai jos:

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top