CENTENARUL SE VA DESFĂȘURA PE „GIULEȘTI”

ianuarie 4, 2023

În urma unui contract semnat în anul 2020, conform unui protocol agreat cu Federația Română de Fotbal, stadionul Rapid Giulești urma să fie cedat/închiriat către UEFA pentru desfășurarea unor meciuri din cadrul Campionatului European U21 programat să aibă loc pe perioada lunii iunie a anului 2022.

Ținând cont de bulversarea și reprogramarea tuturor competițiilor sportive din Europa în perioada pandemiei Covid 19, forul fotbalistic suprem european a decis mutarea CE U21 din 2022, în aceeași perioadă a anului 2023, ceea ce se suprapunea cu organizarea Centenarului grupării rapidiste.

Deși la un moment dat părea o acțiune imposibilă, având în vedere importanța crucială a desfășurării acestui eveniment istoric pe arena Rapid Giulești, întreaga suflare rapidistă înglobând Clubul Sportiv Rapid, Fotbal Club Rapid și Ministerul Transporturilor, toți la un loc au făcut toate demersurile posibile pentru ca în data de 25 iunie 2023 stadionul să fie la dispoziția rapidiștilor.

În contextul importanței Centenarului, UEFA a acceptat să facă o derogare iar arena giuleșteană va fi liberă pentru organizarea evenimentului în data de 25 iunie 2023.

Pe această cale ținem să mulțumim forului european pentru înțelegere și le promitem suporterilor la data aceea un spectacol așa cum n-a mai fost vreodată!

ÎMPREUNĂ SUNTEM DE NECLINTIT!

💬 “Centenarul celui mai frumos club din România nu putea avea loc decât acasă, pe stadionul Giulești. A fost greu, foarte greu. Însă împreună am demonstrat mereu că putem reuși și imposibilul. Mulțumim celor de de la UEFA că au conștientizat importanța unui astfel de eveniment și ne-au dat tot suportul. Este păcat că vom avea stadionul doar în ziua de 25, dar ziua aceea va fi una de neuitat”
𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋 𝐍𝐈𝐂𝐔𝐋𝐀𝐄 (Președinte FC Rapid)

💬 “Suntem onorați și încântați de faptul că în data de 25 iunie 2023 vom fi ACASĂ. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest lucru! Una dintre marile mele dorințe pentru noul an are toate șansele să se îndeplinească, aceea de a vedea în iunie un Giulești plin de rapidiști sărbătorind centenarul. De acum toate gândurile zboară deja spre organizarea unui eveniment unic, Clubul Sportiv împreună cu Fotbal Club sunt sigur că vor realiza împreună ceva măreț.”
𝐁𝐎𝐆𝐃𝐀𝐍 𝐕𝐀𝐒𝐈𝐋𝐈𝐔 (Președinte CS Rapid)

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top