CHEMAREA PENIȚEI

martie 20, 2020

Din 1923 încoace, ne-a caracterizat mai ales tăria de caracter, iar acest lucru ne-a ajutat să trecem peste multe piedici și să o luăm de fiecare dată de la capăt, mai puternici și mai uniți!

Cum nu putem fi alături de echipă de pe stadion, și cine știe când vom putea admira o bară frumoasă și un meci pe muchie de cuțit, cum numai Rapidul știe să facă, vom face apel la amintiri, pentru a aduna momentele frumoase atât de necesare în aceste vremuri tulburi.

Cu această ocazie, vă anunțăm că vom lansa un blog dedicat vouă, în care vă puteți exprima toată acea paletă de sentimente pe care numai Rapidul știe s-o trezească în oameni!

Prima „temă” pentru acasă (stați în siguranță, în casă, cu Rapidul în suflet, pe cât posibil!) pentru voi va fi să ne povestiți cum ați ajuns să țineți cu Rapid (ce noroc și ce dulce blestem!).

Cine din familie v-a îndrumat pașii corect? Ce meci v-a făcut să realizați că tocmai v-ați îndrăgostit de culoarea vișinie? Ce jucător v-a fermecat, poate chiar și locul anume de pe bătrânul Giulești în care ați văzut prima partidă?

Asta vrem să „auzim” de la voi, iar cele mai bune texte vor fi publicate pe site, în secțiunea de blog.

Trimite-ne un text de minimum 600 de cuvinte si maximum 2000 de cuvinte la adresa de mail blog@fcrapid.ro. Te rugam dacă ai poze sau clipuri video sa le adaugi in mail.

Cele mai bune „dovezi de iubire” vor fi publicate pe site și pe canalele noastre de social media.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top