CHISCANI – RAPID 1-2

martie 31, 2019

Rapid a făcut un pas important către liga secundă, reușind să profite de înfrângerea surprinzătoare a ilfovenilor de la CS Afumați, 0-1, la Medgidia.

Pe un teren extrem de dificil, plin de denivelări, Rapid a început jocul de la Brăila, cu Sportul Chiscani, în forță, având două ocazii bune în primele zece minute, prin Vlada și Hlistei.

Aceste ratări au anunțat deschiderea scorului, care a venit în minutul 13, atunci când Cârstocea l-a găsit perfect pe golgheterul Marian Vlada, iar acesta a „spart gheața” în retur, cu un șut plasat pe lângă portarul gazdelor.

În minutul 34, atacantul gazdelor Zaharia a avut o intrare dură la Ionuț Voicu, iar arbitrul i-a arătat cel de-al doilea cartonaș galben, ușurând sarcina Rapidului.

Însă, împotriva cursului jocului, Chiscani a înscris la singura ocazie avută, cu două minute înainte de pauză, Alin Radu finalizând cu capul în urma unui corner.

Daniel Pancu a mutat la pauză, scoțându-l pe Marian Drăghiceanu, cel a cărui tehnică nu a avut prea mult succes pe gazonul dificil al Municipalului din Brăila, în locul său fiind trimis Antonio Sefer, mijlocașul abia întors de la naționala U19 a României.

Rapid a continuat să împingă jocul către poarta gazdelor, iar golul izbăvitor a picat în minutul 68, Alex Iacob punctând tot în urma unei lovituri de colț, executate de jucătorul venit de la Groningen.

Până la final, Rapid putea să își mărească avantajul, dacă mingea trimisă de Sefer nu lovea stâlpul din stânga porții gazdelor.

Fluierul final a adus o victorie extrem de importantă pentru Rapid, succes sărbătorit alături de suporterii veniți din toată țara și care au creat o atmosferă de meci mare.

În urma acestui rezultat, Rapid a luat un avans de șapte puncte în fruntea clasamentului față de Unirea Slobozia, ocupanta locului secund, și de opt puncte peste CS Afumați.

Sâmbăta viitoare, Regie va da piept cu echipa lui Bănel Nicoliță, CS Făurei, în etapa a XXI-a.

Daniel Pancu a folosit echipa:
Ciuculescu – I. Voicu, B. Manole, A. Iacob, Demici – Cârstocea, Jorza – Drăghiceanu (46′ Sefer), Vlada, Hlistei (72′ Goge) – Matulevicius (72′ Robinho)

 

VIDEO: Galeria Rapidului la Brăila

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top